5 Beste Trådløse Hodetelefoner

Ser etter trådløse hodetelefoner Ikke kjøp før du har lest dette
Sam

Sam

Sam er leder for Audio & Visual hos VacumTest. Hans erfaring spenner over 1 tiår og har jobbet som lydtekniker for store arrangementer og konserter over hele Storbritannia.

Forfatterens merknad: Som eksperter på elektronikk, før vi publiserte denne rapporten, gjennomførte vi omfattende testing og utvalg av ulike merkevaremodeller på markedet, inkludert støyreduserende teknologi, trådløs Bluetooth-tilkobling, justerbare innstillinger og tilbakemeldinger fra brukere om holdbarhet. De 5 beste over ear-hodetelefonene ble valgt ut av 56 modeller omfattende. Rangeringen vil bli vist på slutten av artikkelen.

Over-the-ear-hodetelefoner er generelt mer komfortable enn in-ear-hodetelefoner, da de ikke trenger å settes inn i øregangen. For personer som bruker hodetelefoner over lengre tid, kan øretelefoner gi bedre komfort.

I tillegg, fordi over-øret-hodetelefoner dekker hele øret, har de ofte bedre støyisolering, reduserer forstyrrelser fra omgivelsesstøy og gir en bedre lydopplevelse.

Dette er også grunnen til at øretelefoner fortsetter å være populære og ettertraktede i det raskt utviklende markedet for elektroniske produkter.

I vår test er vi mer bekymret for testsituasjonen til en støyreduksjonsfunksjon (ANC).

Faktisk er det tekniske prinsippet for støyreduksjonsfunksjonen til trådløse øreplugger ikke å direkte forsvinne støyen som magi, men å bruke konseptet “offset” for å registrere ekstern støy i hodetelefonene og generere lydbølger motsatt av støyen, for å eliminere ekstern støy.

Grunner For Trådløse Hodetelefoner med ANC

Den største fordelen med støyreduksjon er at hvis du slår på støyreduksjon i et støyende miljø, trenger du ikke å slå på musikken veldig høyt, og du kan enkelt nyte musikk selv i støyende musikk.

Aktiv støyreduksjon fokuserer på å eliminere lavfrekvent støy og komplementerer passiv støykansellering. Kontrolleffekten av lavfrekvent støy er bemerkelsesverdig, noe som effektivt kan isolere lavfrekvent støy og samtidig redusere støyens innvirkning på folks helse.

Adaptiv ANC-funksjon, faktisk er den avhengig av den relevante ANC-brikken. Den fungerer med konseptet å tilpasse seg miljøet, gjennom algoritmer for å kompensere for pickup-defekter, med bedre lydkvalitet, lengre batterilevetid og anti-lekkasjefunksjoner

De siste årene har den tekniske utformingen av hodetelefoner blitt kraftig forbedret sammenlignet med tidligere, inkludert trådløs Bluetooth-teknologi, støykontroll, multifunksjonell gjennomførbarhet og stilig design av utseende.

I testene våre legger vi mer vekt på følgende to hensyn:

Lettvektsdesign: er å bruke lette materialer for å redusere byrden ved å ha på seg og gi komfortabel bruk over lengre tid.

Lydkvalitet: Etter hvert som teknologien utvikler seg, har et godt sett med moderne hodetelefoner vanligvis høyere lydkvalitet og lavere forvrengning. Disse hodetelefonene har vanligvis et bredere frekvensområde og høyere lydoppløsning, noe som gir en klarere og mer naturtro musikkopplevelse.

Generelt er det ikke lett å velge en god hodetelefon i dette blandede markedet.

Du Bør Se Etter

Jeg har allerede nevnt fordelene med ANC-funksjonen ovenfor, og ENC-funksjonen her kan effektivt undertrykke 90 % av omvendt miljøstøy, og dermed redusere miljøstøyen med opptil 35dB, slik at spillere kan kommunisere mer fritt, så den er egnet for brukere med mer avanserte behov for hodetelefoner.

Spesielt utendørs, fordi høye eller lave temperaturer vil forbruke batterilevetid og batterilevetid. Generelt sett, jo høyere volum, jo raskere batteriforbruk. Ulike typer musikk eller lydfiler krever ulike strømkrav.

Basert på disse faktorene, hvis du ønsker å bruke hele dagen. Den kombinerte batterilevetiden til ladeboksen og øretelefonene må være minst 24 timer for å kvalifisere.

Mange moderne hodesett kommer med smarte funksjoner som berøringskontroller, støtte for stemmeassistent, multifunksjonsknapper og mer. Disse funksjonene kan gjøre det enklere for brukere å kontrollere lydavspilling, justere volumet, svare på anrop og mer.

Lydkvaliteten er svært viktig for valg av hodetelefoner. Du kan velge hodetelefoner med utmerket bass- og diskantytelse, og ta hensyn til frekvensresponsområdet til øretelefoner.

I tillegg til å støtte trådløs bruk, har Bluetooth-hodetelefonene på markedet vanligvis også en lydkabel for kablet tilkobling (for eksempel en 3,5 mm plugg). Velg en hodetelefonkabel av god kvalitet for å redusere muligheten for skade eller støy.

Du bør unngå

Forskjellen mellom ulike versjoner av Bluetooth-headset er hovedsakelig i tre aspekter: overføringshastighet, energiforbruk og overføringsavstand. Enkelt sagt, jo høyere Bluetooth-versjonen er, desto bedre blir brukeropplevelsen. For eksempel er Bluetooth 4.2 og Bluetooth 5.0 mer vanlig på markedet for tiden. Sammenlignet med Bluetooth 4.2 kan Bluetooth 5.0 gi dobbelt så høy dataoverføringshastighet, øke overføringsavstanden med 4 ganger og redusere tap av overføringseffektivitet. Det vil si at mer informasjon kan overføres til andre kompatible enheter uten at det er nødvendig å etablere en faktisk forbindelse.

Trådløse hodetelefoner bør være kompatible med ulike enheter, inkludert smarttelefoner, datamaskiner, nettbrett, etc., for å lette ulike operasjoner for brukerne.

Generelt anbefaler vi bruk av ørepropper med vanntett ytelse over IPX6-nivå. Denne standarden vedtar vanligvis en sterk vannspraytest, det vil si at prøven tåler vannsprayen med en vannstrømningshastighet på 100L/min i 3 minutter. Den er kvalifisert, og IP-beskyttelsen er den første. Et tall angir nivået av støvtett og inntrengende fremmedlegemer for elektroniske produkter. Jo høyere tallnivå, desto sterkere er støv- og vanntett evne.

Vi er ikke ute etter en dyr vare, og selvfølgelig hvis du er ute etter et veldig billig alternativ, så er ikke denne artikkelen for deg heller. Passende pris, utmerkede ørepropper er målet vårt i denne artikkelen

Som en som bruker utallige øreplugger, kunne jeg ikke la være å regne ut at de fleste modellene fra de store merkene faktisk øker prisen med 30 % bare for selve merkenavnet.

Nå, i testene våre, fant vi en pris som er mye lavere enn de store merkene, men kvaliteten er like god som de store hodetelefonene, eller til og med overgår dem.

Jeg kan trygt si at jeg aldri har gått i hodetelefonfella! Hvis du er som meg og har lyst på komfortable hodetelefoner, kan du stole på meg da jeg skal vise deg de fem beste hodetelefonene.

Vi Evaluerer Basert På Følgende Kriterier

ANC/ENC test

Iført komfortabel

Batteritid

Vanntett

Lydkvalitet og tonehøyde

Materiale

Støyreduksjonsteknologinivå

Pris

5 Beste Trådløse Hodetelefoner

I løpet av de siste seks månedene har vi testet over 56 forskjellige trådløse hodetelefoner. Dette er de 5 beste modellene basert på våre eksperters vurderinger og brukeranmeldelser:

Rating

A+

Price

NOK 1499

BATTERITID
97%
VANNTETT
92%
LYDKVALITET
90%
ANC/ENC-NIVÅ
96%
VALUTA FOR PENGENE
98%

9.7

4.7/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

I vår praktiske test spurte vi tilfeldig utvalgte testere om deres brukeropplevelse. Over ear-hodetelefonene viste seg å være en klar favoritt med sine luksuriøse utseende og nyttige støyreduksjonsfunksjoner. Lydkvaliteten er bedre enn andre enheter, med god omgivelseslyd og lang batterilevetid.

Funksjoner: Vi fant ut at den bruker hybrid støyreduksjonsteknologi med en maksimal støyreduksjonsdybde på 40dB. Den har 6 mikrofonanrop + ENC omgivelsesstøyreduksjonsteknologi + 45 km/t. Sterk anti-vindstøy kan ikke bare fange menneskestemmer nøyaktig og redusere støy, men også klare anrop i sterk vind.

Komfortabel å ha på seg: Bruken avhenger av hulromsdesign, vekt, stabilitet osv. til hodetelefonene. Auralu-design eliminerer hevelse og ubehag i ørene forårsaket av slitasje, og er ikke lett å falle av.

Materiale: Denne øretelefonen er laget av hudvennlig antibakterielt belegg, som er behagelig og trygt for langvarig bruk.

Batteri: Det ble gitt ekstrapoeng for det spesielt kraftige batteriet. Selv ved hyppig bruk viste testen en spesielt lang kjøretid. Batteriet har ikke bare spesielt høy lagringskapasitet, men var også overraskende raskt å lade. I gjennomsnitt trengte testerne våre mindre enn 30 minutter for full lading. Den sterke batterilevetiden tilsvarer beskrivelsen på annonsesiden.

Defekt: Noen ganger selger de for fort og det kan oppstå en utsalgssituasjon.

Rating

A-

Price

NOK 3486

BATTERITID
93%
VANNTETT
90%
LYDKVALITET
93%
ANC/ENC-NIVÅ
91%
VALUTA FOR PENGENE
90%

9.3

4.4/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

WH-1000XM4 trådløse hodetelefoner tilbyr absolutt mye å vurdere for en Bluetooth-hodetelefonentusiast. De utmerker seg i ulike aspekter, og gir en bemerkelsesverdig lydopplevelse og imponerende støyreduserende evner. Lydkvaliteten er rik og oppslukende, noe som gjør det morsomt for musikkelskere.

Men ved nærmere undersøkelse er det noen få områder hvor WH-1000XM4 Wireless kan forbedres. For det første appellerer kanskje ikke designet til alles smak, siden det lener seg mot en tykkere konstruksjon som kanskje ikke er behagelig i lengre perioder med bruk. I tillegg kan berøringskontrollene være litt kresne, og krever litt tålmodighet å mestre.

Videre, mens den støyreduserende funksjonen er imponerende, kan den av og til slite med å håndtere plutselige høye lyder, noe som midlertidig kan forstyrre lytteopplevelsen.

Avslutningsvis tilbyr WH-1000XM4 trådløse hodetelefoner utmerket lydkvalitet og støyreduksjon, faktorer som utvilsomt bidrar til deres popularitet. Likevel er det viktig å vurdere den relativt klumpete designen, mindre intuitive berøringskontroller og sporadiske begrensninger med støyreduserende evner. Til syvende og sist må brukere veie fordeler og ulemper for å finne ut om disse hodetelefonene stemmer overens med deres preferanser og behov.

Rating

B+

Price

NOK 3599

BATTERITID
85%
VANNTETT
87%
LYDKVALITET
84%
ANC/ENC-NIVÅ
93%
VALUTA FOR PENGENE
85%

8.7

4.2/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

QuietComfort 45 har imponerende støyreduserende egenskaper. Den avanserte teknologien blokkerer effektivt omgivende støy, slik at brukerne kan nyte favorittlåtene sine i en rolig auditiv opplevelse. Videre er byggekvaliteten til disse hodetelefonene bemerkelsesverdig, noe som sikrer holdbarhet og lang levetid.

Men når det kommer til lydkvalitet, kommer QuietComfort 45 litt til kort. Lydprofilen har en tendens til å lene seg mot en basstung utgang, som kanskje ikke passer alle lytteres preferanser. I tillegg begrenser mangelen på tilpassbare lydalternativer individets evne til å finjustere lytteopplevelsen.

Når det gjelder design, mens QuietComfort 45 forblir slank og komfortabel, kan de store øreklokkene forårsake ubehag for noen brukere, spesielt under lengre lytteøkter. Også fraværet av berøringskontroller, som vanligvis er tilgjengelig i konkurrentenes modeller, føles som en tapt mulighet når det gjelder brukervennlighet.

Totalt sett er QuietComfort 45 et solid valg for de som søker utmerket støydemping og holdbar konstruksjon. Imidlertid kan kresne lyttere finne lydkvaliteten litt skuffende. Med noen forbedringer i lydbalansen og tilleggsfunksjoner kan Bose heve det allerede imponerende produktet ytterligere.

Rating

B

Price

NOK9699

BATTERITID
85%
VANNTETT
89%
LYDKVALITET
81%
ANC/ENC-NIVÅ
81%
VALUTA FOR PENGENE
81%

8.3

4.2/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

Som en ivrig forsker av Bluetooth-øretelefoner har jeg nylig hatt muligheten til å fordype meg i Focal Bathys verden. Selv om denne modellen har flere prisverdige funksjoner, må jeg si at etter en detaljert analyse er det noen aspekter jeg synes er mindre enn eksepsjonelle.

Fra det positive er lydkvaliteten til Focal Bathys utvilsomt prisverdig. Lydgjengivelsen er rik og oppslukende, og gir en bemerkelsesverdig lytteopplevelse. Designet utstråler også en førsteklasses følelse, med slank estetikk og komfortable øreklokker som gir en tettsittende passform.

Imidlertid møtte jeg noen få ulemper som fortjener oppmerksomhet. For det første faller batterilevetiden under forventningene, noe som gjør at brukeren lengter etter lengre avspillingsperioder. I tillegg kan Bluetooth-tilkoblingen til tider være sporadisk, og forårsake frustrerende avbrudd under bruk. Videre er fraværet av aktiv støydemping noe skuffende, da det kompromitterer hodetelefonenes evne til å gi et virkelig oppslukende lydbilde.

Til tross for disse manglene, presenterer Focal Bathys fortsatt et solid alternativ for lydentusiaster som søker høykvalitetslyd og stilig design. Det er imidlertid viktig å veie disse ulempene opp mot modellens positive egenskaper før du tar en kjøpsbeslutning.

Vær oppmerksom på at denne anmeldelsen representerer min personlige analyse og varierer basert på individuelle preferanser og forventninger.

Rating

B

Price

NOK 20199

BATTERITID
86%
VANNTETT
80%
LYDKVALITET
82%
ANC/ENC-NIVÅ
80%
VALUTA FOR PENGENE
75%

8.1

4.2/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

Innenfor Bluetooth-hodetelefoner kan man ikke overse Sennheiser HD 800. Denne hodetelefonen besitter utvilsomt bemerkelsesverdige kvaliteter, men den har også noen mindre ulemper som er verdt å nevne.

Fra et lydperspektiv forbløffer HD 800 med sin upåklagelige klarhet og detaljinnhenting. Lydbildet er vidstrakt, og fordyper lytterne i et fascinerende lydlandskap. Høyene er skarpe, mellomtonene er veldefinerte, og bassen er presis, noe som gir en balansert lytteopplevelse.

En ulempe er imidlertid byggekvaliteten. Til tross for premium prislappen føles HD 800 noe skjør. Plastkonstruksjonen mangler robustheten som forventes på dette nivået, noe som øker holdbarhetsproblemer over tid. Med tanke på investeringen, ville det være tilfredsstillende å se kraftigere materialer brukt.

I tillegg kan HD 800s design dele meninger. Naturen med åpen rygg gir en mer naturlig og romslig lyd, men på bekostning av manglende isolasjon. Omgivelsesstøy kan komme inn i lydbildet, og forstyrre den tiltenkte lydnedsenkingen. Dette kompromitterer portabilitetsaspektet, og begrenser brukbarheten i støyende miljøer.

Oppsummert fremstår Sennheiser HD 800 som en hodetelefon med imponerende sonisk dyktighet, med eksepsjonell lydkvalitet og et bredt lydbilde. Imidlertid bør potensielle kjøpere være klar over den relativt delikate konstruksjonen og begrensede støyisolasjonen. Det er fortsatt et utmerket valg for dedikerte lyttere som søker uovertruffen lydkvalitet, men kompromisser å vurdere i visse bruksscenarier.

TOP PICKS

1 st

Over Ear Headphones

NOW 50% OFF

Etter alle testene er Auralu-hodetelefoner de beste hodetelefonene. Enten det er objektive data (lydkvalitetspoengprediksjon basert på frekvensresponskurve) eller min personlige subjektive vurdering, har denne hodetelefonen en veldig god ytelse.

Som en akustisk ingeniør som har kjøpt og prøvd over 200 hodetelefoner, synes jeg Auralu er et umiskjennelig valg.

230,000+

How we rate?


This score is based on four key metrics – extensive testing, level of benefits, customer feedback and brand reputation. We set exceedingly high testing standards for our readers so you can have full confidence in our recommendations.

We are a free online resource that strives to offer helpful content and comparison features to our visitors. We accept advertising compensation from companies that appear on the site, which impacts the location and order in which brands (and/or their products) are presented, and also impacts the score that is assigned to it. Company listings on this page DO NOT imply endorsement. We do not feature all providers on the market. Except as expressly set forth in our Terms of Use, all representations and warranties regarding the information presented on this page are disclaimed. The information, including pricing, which appears on this site is subject to change at any time.