5 Bästa Trådlösa Hörlurar

Letar efter en trådlös hörlurar Köp inte innan du läser detta
Sam

Sam

Sam är chef för Audio & Visual på VacumTest. Hans erfarenhet sträcker sig över 1 decennier och har arbetat som ljudtekniker för stora evenemang och konserter över hela Storbritannien.

Författarens anmärkning: Som experter på elektronik, innan vi publicerade den här rapporten, genomförde vi omfattande tester och urval av olika märkesmodeller på marknaden, inklusive brusreducerande teknologi, trådlös Bluetooth-anslutning, justerbara inställningar och användarfeedback om hållbarhet. De 5 bästa over ear-hörlurarna valdes ut av 56 heltäckande modeller. Rangordningen kommer att visas i slutet av artikeln.

Trådlösa hörlurar är generellt sett mer bekväma än in-ear hörlurar eftersom de inte behöver föras in i hörselgången. För personer som använder hörlurar under långa perioder kan över-örat-hörlurar ge bättre komfort.

Dessutom, eftersom over-the-ear hörlurar täcker hela örat, har de ofta bättre brusisolering, vilket minskar störningar från omgivande brus och ger en bättre ljudupplevelse.

Det är också därför som hörlurar över örat fortsätter att vara populära och eftertraktade på den snabbt växande marknaden för elektroniska produkter.

I vårt test är vi mer bekymrade över testsituationen för en brusreduceringsfunktion (ANC).

Faktum är att den tekniska principen för brusreduceringsfunktionen hos trådlösa hörlurar inte är att direkt försvinna bruset som magi, utan att använda konceptet “offset” för att spela in det externa bruset i hörlurarna och generera ljudvågor motsatt bruset, för att eliminera det externa bruset.

Anledningar Till Trådlösa Hörlurar Med Anc

Den största fördelen med brusreducering är att om du slår på brusreducering i en bullrig miljö behöver du inte sätta på musiken särskilt högt, och du kan enkelt njuta av musik även i bullrig musik.

Aktiv brusreducering fokuserar på att eliminera lågfrekvent brus och kompletterar passiv brusreducering. Kontrolleffekten av lågfrekvent buller är anmärkningsvärt, vilket effektivt kan isolera lågfrekvent buller och samtidigt minska påverkan av buller på människors hälsa.

Adaptiv ANC-funktion, i själva verket är den beroende av det relevanta ANC-chipet. Den arbetar med konceptet att anpassa sig till miljön, genom algoritmer för att kompensera för pickupdefekter, med bättre ljudkvalitet, längre batteritid och anti-läckagefunktioner

Under de senaste åren har den tekniska designen av hörlurar förbättrats avsevärt jämfört med tidigare, inklusive trådlös Bluetooth-teknik, bruskontroll, multifunktionell användbarhet och snygg design av utseendet.

I våra tester ägnar vi mer uppmärksamhet åt följande två överväganden:

Lättviktsdesign: är att använda lättviktsmaterial för att minska bördan av att bära och ge bekvämt bärande under en längre tid.

Ljudkvalitet: Allt eftersom tekniken går framåt har en bra uppsättning moderna hörlurar vanligtvis högre ljudkvalitet och lägre distorsion. Dessa hörlurar har vanligtvis ett bredare frekvensområde och högre ljudupplösning, vilket ger en tydligare och mer verklighetstrogen musikupplevelse.

Generellt sett är det inte lätt att välja bra hörlurar på denna blandade marknad.

Du Bör Leta Efter

Jag har redan nämnt fördelarna med ANC-funktionen ovan, och ENC-funktionen här kan effektivt dämpa 90 % av det omvända omgivningsbruset, och därigenom minska miljöbruset med upp till 35dB, vilket gör att spelare kan kommunicera mer fritt, så det är lämpligt för användare med mer avancerade behov av hörlurar.

Särskilt utomhus, eftersom höga eller låga temperaturer kommer att förbruka batteritiden och batteritiden. Generellt sett gäller att ju högre volym desto snabbare batteriförbrukning. Olika typer av musik eller ljudfiler kräver olika strömkrav.

Baserat på dessa faktorer, om du vill använda hela dagen. Den kombinerade batteritiden för laddningsboxen och hörlurarna måste vara minst 24 timmar för att kvalificera sig.

Många moderna headset kommer med smarta funktioner som pekkontroller, stöd för röstassistent, flerfunktionsknappar och mer. Dessa funktioner kan göra det enklare för användare att styra ljuduppspelning, justera volymen, svara på samtal och mer.

Ljudkvaliteten är mycket viktig för valet av hörlurar. Du kan välja hörlurar med utmärkt bas- och diskantprestanda och vara uppmärksam på hörlurarnas frekvensomfång.

Förutom att stödja trådlös användning har Bluetooth-hörlurarna på marknaden vanligtvis också en ljudkabel för trådbunden anslutning (som en 3,5 mm-kontakt). Välj en hörlurskabel av god kvalitet för att minska risken för skador eller brus.

Du Bör Undvika

Skillnaden mellan olika versioner av Bluetooth-headset ligger främst i tre aspekter: överföringshastighet, energiförbrukning och överföringsavstånd. Enkelt uttryckt, ju högre Bluetooth-versionen är, desto bättre blir användarupplevelsen. Till exempel är Bluetooth 4.2 och Bluetooth 5.0 vanligare på marknaden för närvarande. Jämfört med Bluetooth 4.2 kan Bluetooth 5.0 ge dubbelt så hög dataöverföringshastighet, öka överföringsavståndet med 4 gånger och minska förlusten av överföringseffektivitet. Det vill säga att mer information kan skickas till andra kompatibla enheter utan att behöva upprätta en faktisk anslutning.

Trådlösa hörlurar bör vara kompatibla med olika enheter, inklusive smartphones, datorer, surfplattor, etc., för att underlätta olika funktioner för användarna.

I allmänhet rekommenderar vi att du använder öronsnäckor med vattentät prestanda över IPX6-nivån. Denna standard använder vanligtvis ett starkt vattenspraytest, det vill säga provet kan motstå vattensprayen med en vattenflödeshastighet på 100L/min i 3 minuter. Det är kvalificerat, och IP-skyddet är det första. Ett nummer indikerar nivån på dammtät och främmande föremåls intrångsskydd av elektroniska produkter. Ju högre siffernivå, desto starkare förmåga att dammtäta och vattentäta.

Vi letar inte efter en dyr vara, och om du är ute efter ett riktigt billigt alternativ, så är den här artikeln inte heller för dig. Lämpligt pris, utmärkta hörlurar är vårt mål i den här artikeln

Som en som använder otaliga öronsnäckor kunde jag inte låta bli att räkna ut och ta reda på att de flesta modeller från de stora märkena faktiskt höjer priset med 30% bara för själva varumärket.

Nu, i våra tester, hittade vi ett pris som är mycket lägre än de stora märkenas, men kvaliteten är lika bra som de stora hörlurarna, eller till och med överträffar dem.

Jag kan med säkerhet säga att jag aldrig har fallit i hörlursfällan! Om du är som jag och vill ha bekväma hörlurar kan du lita på mig eftersom jag ska visa dig de fem bästa hörlurarna.

Vi Utvärderar Utifrån Följande Kriterier

ANC/ENC-test

Bär bekväm

Batteri-liv

Vattentät

Ljudkvalitet och tonhöjd

Material

Teknisk nivå för brusreducering

Pris

5 Bästa Trådlösa Hörlurars

Under de senaste sex månaderna har vi testat över 56 olika trådlösa hörlurar. Dessa är de fem bästa modellerna baserat på våra experters bedömning och användarrecensioner:

Rating

A+

Price

SEK 1499

BATTERI-LIV
97%
VATTENTÄT
92%
LJUDKVALITET
90%
ANC/ENC-NIVÅ
96%
VÄRDE FÖR PENGAR
98%

9.7

4.7/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

I vårt praktiska test frågade vi slumpmässigt utvalda testare om deras användarupplevelse. Over ear-hörlurarna visade sig vara en klar favorit med sitt lyxiga utseende och användbara brusreduceringsfunktioner. Ljudkvaliteten är bättre än andra enheter, med bra omgivande ljud och lång batteritid.

Funktioner: Vi upptäckte att den använder hybrid brusreduceringsteknik med ett maximalt brusreduceringsdjup på 40dB. Den har 6 mikrofonsamtal + ENC teknik för reduktion av omgivande brus + 45 km/h. Starkt buller mot vind kan inte bara fånga mänskliga röster exakt och minska brus, utan också tydliga anrop i starka vindar.

Bekväm att bära: Bärandet beror på hålrummets design, vikt, stabilitet etc. hos hörlurarna. Auralu-design eliminerar svullnad och obehag i öronen som orsakas av slitage och är inte lätt att falla av.

Material: Denna hörlur är gjord av hudvänlig antibakteriell beläggning, som är bekväm och säker för långvarig användning.

Batteri: Extrapoäng gavs för det särskilt kraftfulla batteriet. Även vid frekvent användning visade testet en särskilt lång körtid. Batteriet har inte bara en särskilt hög lagringskapacitet, utan gick också förvånansvärt snabbt att ladda. I genomsnitt behövde våra testare mindre än 30 minuter för en full laddning. Den starka batteritiden motsvarar beskrivningen på annonssidan.

Defekt: Ibland säljer de för snabbt och det kan uppstå en slutförsäljningssituation.

Rating

A-

Price

SEK 3560

BATTERI-LIV
93%
VATTENTÄT
90%
LJUDKVALITET
93%
ANC/ENC-NIVÅ
91%
VÄRDE FÖR PENGAR
90%

9.3

4.4/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

WH-1000XM4 trådlösa hörlurar erbjuder verkligen mycket att tänka på för en Bluetooth-hörlursentusiast. De utmärker sig i olika aspekter, ger en anmärkningsvärd ljudupplevelse och imponerande brusreducerande kapacitet. Ljudkvaliteten är rik och uppslukande, vilket gör det roligt för musikälskare.

Men vid närmare granskning finns det några områden där WH-1000XM4 Wireless kan förbättras. För det första kanske designen inte tilltalar allas smak, eftersom den lutar mot en skrymmande konstruktion som kanske inte är bekväm under längre perioder av bärande. Dessutom kan pekkontrollerna vara lite petiga, vilket kräver lite tålamod för att bemästra.

Dessutom, även om den brusreducerande funktionen är imponerande, kan den ibland kämpa med att hantera plötsliga höga ljud, som tillfälligt kan störa lyssningsupplevelsen.

Sammanfattningsvis erbjuder WH-1000XM4 trådlösa hörlurar utmärkt ljudkvalitet och brusreducering, faktorer som utan tvekan bidrar till deras popularitet. Ändå är det viktigt att överväga den relativt skrymmande designen, mindre intuitiva touchkontroller och enstaka begränsningar med brusreducerande funktioner. I slutändan måste användare väga för- och nackdelar för att avgöra om dessa hörlurar passar deras preferenser och behov.

Rating

B+

Price

SEK 3560

BATTERI-LIV
85%
VATTENTÄT
87%
LJUDKVALITET
84%
ANC/ENC-NIVÅ
93%
VÄRDE FÖR PENGAR
85%

8.7

4.2/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

QuietComfort 45 har imponerande brusreducerande egenskaper. Dess avancerade teknik blockerar effektivt omgivande brus, vilket gör att användarna kan njuta av sina favoritlåtar i en lugn hörselupplevelse. Dessutom är byggkvaliteten på dessa hörlurar anmärkningsvärd, vilket säkerställer hållbarhet och livslängd.

Men när det kommer till ljudkvalitet kommer QuietComfort 45 lite kort. Ljudprofilen tenderar att luta mot en bastung utgång, vilket kanske inte passar alla lyssnares preferenser. Dessutom begränsar bristen på anpassningsbara ljudalternativ individens förmåga att finjustera sin lyssningsupplevelse.

När det gäller design, medan QuietComfort 45 förblir snygg och bekväm, kan öronkåpornas bulkighet orsaka obehag för vissa användare, särskilt under längre lyssningssessioner. Dessutom känns frånvaron av pekkontroller, som är allmänt tillgängliga i konkurrenternas modeller, som ett missat tillfälle när det gäller användarvänlighet.

Totalt sett är QuietComfort 45 ett solidt val för dem som söker utmärkt brusreducering och hållbar konstruktion. Men kräsna lyssnare kan tycka att ljudkvaliteten är lite nedslående. Med vissa förbättringar i ljudbalansen och ytterligare funktioner kan Bose höja sin redan imponerande produkt ytterligare.

Rating

B

Price

SEK 9600

BATTERI-LIV
85%
VATTENTÄT
89%
LJUDKVALITET
81%
ANC/ENC-NIVÅ
81%
VÄRDE FÖR PENGAR
81%

8.3

4.2/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

Som en ivrig forskare av Bluetooth-hörlurar har jag nyligen haft möjlighet att fördjupa mig i Focal Bathys värld. Även om den här modellen har flera lovvärda egenskaper, måste jag säga att efter en detaljerad analys finns det vissa aspekter som jag tycker är mindre än exceptionella.

Från och med det positiva är ljudkvaliteten på Focal Bathys utan tvekan berömvärd. Ljudåtergivningen är rik och uppslukande, vilket ger en enastående lyssningsupplevelse. Designen utstrålar också en premiumkänsla, med snygg estetik och bekväma öronkåpor som ger en åtsittande passform.

Men jag stötte på några nackdelar som förtjänar uppmärksamhet. För det första blir batteritiden under förväntningarna, vilket gör att användaren längtar efter längre uppspelningsperioder. Dessutom kan Bluetooth-anslutningen vara sporadisk ibland, vilket orsakar frustrerande avbrott under användning. Dessutom är frånvaron av aktiv brusreducering något nedslående, eftersom det äventyrar hörlurarnas förmåga att ge en verkligt uppslukande ljudbild.

Trots dessa brister presenterar Focal Bathys fortfarande ett gediget alternativ för ljudentusiaster som söker högkvalitativt ljud och snygg design. Det är dock viktigt att väga dessa nackdelar mot modellens positiva egenskaper innan du fattar ett köpbeslut.

Observera att denna recension representerar min personliga analys och varierar baserat på individuella preferenser och förväntningar.

Rating

B

Price

SEK 20600

BATTERI-LIV
86%
VATTENTÄT
80%
LJUDKVALITET
82%
ANC/ENC-NIVÅ
80%
VÄRDE FÖR PENGAR
75%

8.1

4.2/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

I sfären av Bluetooth-hörlurar kan man inte förbise Sennheiser HD 800. Dessa hörlurar har utan tvekan anmärkningsvärda egenskaper, men den har också några mindre nackdelar värda att nämna.

Ur ett ljudperspektiv häpnar HD 800 med sin oklanderliga klarhet och detaljåtervinning. Ljudbilden är vidsträckt och fördjupar lyssnarna i ett fascinerande ljudlandskap. Högtalarna är skarpa, mellantonerna är väldefinierade och basen är exakt, vilket ger en balanserad lyssningsupplevelse.

En nackdel är dock dess byggkvalitet. Trots sin premiumprislapp känns HD 800 något skört. Dess plastkonstruktion saknar den robusthet som förväntas på denna nivå, vilket ökar hållbarhetsproblemen över tiden. Med tanke på investeringen skulle det vara tillfredsställande att se robustare material användas.

Dessutom kan HD 800:s design dela åsikter. Naturen med öppen rygg möjliggör ett mer naturligt och rymligt ljud, men på bekostnad av bristande isolering. Omgivande brus kan komma in i ljudbilden och störa den avsedda ljudnedsänkningen. Detta äventyrar portabilitetsaspekten, vilket begränsar dess användbarhet i bullriga miljöer.

Sammanfattningsvis framstår Sennheiser HD 800 som en hörlur med imponerande ljudförmåga, med exceptionell ljudkvalitet och en bred ljudbild. Potentiella köpare bör dock vara medvetna om dess relativt känsliga konstruktion och begränsade ljudisolering. Det är fortfarande ett utmärkt val för dedikerade lyssnare som söker oöverträffad ljudtrohet, men kompromisser att överväga i vissa användningsscenarier.

TOP PICKS

1 st

Over Ear Headphones

NOW 50% OFF

Efter alla tester är Auralu hörlurar de bästa hörlurarna. Oavsett om det är objektiv data (förutsägelse av ljudkvalitetspoäng baserat på frekvenssvarskurva) eller min personliga subjektiva utvärdering, har denna hörlur en mycket bra prestanda.

Som en akustisk ingenjör som har köpt och provat över 200 hörlurar tycker jag att Auralu är ett omisskännligt val.

230,000+

How we rate?


This score is based on four key metrics – extensive testing, level of benefits, customer feedback and brand reputation. We set exceedingly high testing standards for our readers so you can have full confidence in our recommendations.