5 Beste Noise Canceling Koptelefoon

Op Zoek Naar Noise Canceling Koptelefoon Koop niet voordat u dit leest
Sam

Sam

Sam is hoofd Audio & Visueel bij VacumTest. Zijn ervaring omvat meer dan 1 decennia en heeft gewerkt als geluidstechnicus voor grote evenementen en concerten in het Verenigd Koninkrijk.

Noot van de auteur: Als experts op het gebied van elektronica hebben we, voordat we dit rapport publiceerden, uitgebreide tests en selecties uitgevoerd van verschillende merkmodellen op de markt, waaronder ruisonderdrukkingstechnologie, draadloze Bluetooth-connectiviteit, aanpasbare instellingen en gebruikersfeedback over duurzaamheid. Uit 56 modellen werden de beste 5 over-ear-koptelefoons uitvoerig geselecteerd. De rangschikking wordt aan het einde van het artikel weergegeven.

Over-het-oor-koptelefoons zijn over het algemeen comfortabeler dan in-oor-koptelefoons, omdat ze niet in de gehoorgang hoeven te worden geplaatst. Voor mensen die langdurig een koptelefoon gebruiken, kan een over-het-oor-koptelefoon meer comfort bieden.

Omdat over-het-oor-hoofdtelefoons het hele oor bedekken, hebben ze bovendien vaak een betere geluidsisolatie, waardoor interferentie door omgevingsgeluid wordt verminderd en een betere audio-ervaring wordt geboden.

Dit is ook de reden waarom over-het-oor-koptelefoons populair en gewild blijven in de snel evoluerende markt van elektronische producten.

In onze test maken we ons meer zorgen over de testsituatie van een ruisonderdrukkingsfunctie (ANC).

In feite is het technische principe van de ruisonderdrukkingsfunctie van draadloze oordopjes niet om de ruis direct als bij toverslag te laten verdwijnen, maar om het concept van “offset” te gebruiken om de externe ruis in de hoofdtelefoon op te nemen en geluidsgolven te genereren die tegengesteld zijn aan de ruis. om het externe geluid te elimineren.

Redenen Voor Koptelefoons Met ANC

Het grootste voordeel van ruisonderdrukking is dat als je ruisonderdrukking in een rumoerige omgeving inschakelt, je de muziek niet heel hard hoeft aan te zetten en zelfs in rumoerige muziek gemakkelijk van muziek kunt genieten.

Actieve ruisonderdrukking richt zich op het elimineren van laagfrequente ruis en vormt een aanvulling op passieve ruisonderdrukking. Het controle-effect van laagfrequent geluid is opmerkelijk, waardoor laagfrequent geluid effectief kan worden geïsoleerd en tegelijkertijd de impact van lawaai op de gezondheid van mensen kan worden verminderd.

Adaptieve ANC-functie, deze is in feite afhankelijk van de relevante ANC-chip. Het werkt met het concept van aanpassing aan de omgeving, door middel van algoritmen om pickup-defecten te compenseren, met een betere geluidskwaliteit, een langere levensduur van de batterij en anti-lekfuncties

De afgelopen jaren is het technische ontwerp van hoofdtelefoons sterk verbeterd vergeleken met voorheen, inclusief draadloze Bluetooth-technologie, geluidsbeheersing, multifunctionele bruikbaarheid en een stijlvol uiterlijk.

In onze tests besteden we meer aandacht aan de volgende twee overwegingen:

Lichtgewicht ontwerp: het gebruik van lichtgewicht materialen om de draaglast te verminderen en comfortabel dragen gedurende een langere periode te garanderen.

Audiokwaliteit: Naarmate de technologie vordert, heeft een goede moderne hoofdtelefoon meestal een hogere audiokwaliteit en minder vervorming. Deze hoofdtelefoons hebben doorgaans een breder frequentiebereik en een hogere audioresolutie, waardoor een duidelijkere, levensechtere muziekervaring ontstaat.

Over het algemeen is het in deze gemengde markt niet eenvoudig om een goede hoofdtelefoon te kiezen.

Je zou moeten zoeken

Ik heb de voordelen van de ANC-functie hierboven al genoemd, en de ENC-functie kan hier effectief 90% van het omgekeerde omgevingsgeluid onderdrukken, waardoor het omgevingsgeluid met maximaal 35 dB wordt verminderd, waardoor gamers vrijer kunnen communiceren, dus het is geschikt voor gebruikers met meer geavanceerde behoeften aan hoofdtelefoons.

Vooral buitenshuis, omdat hoge of lage temperaturen de levensduur van de batterij in beslag nemen. Over het algemeen geldt: hoe luider het volume, hoe sneller het batterijverbruik. Verschillende soorten muziek- of audiobestanden vereisen verschillende stroomvereisten.

Op basis van deze factoren, als je de hele dag wilt gebruiken. De gecombineerde batterijduur van de oplaadbox en oortelefoons moet minimaal 24 uur zijn om in aanmerking te komen.

Veel moderne headsets worden geleverd met slimme functies zoals aanraakbediening, ondersteuning voor stemassistenten, multifunctionele knoppen en meer. Deze functies kunnen het voor gebruikers gemakkelijker maken om het afspelen van audio te regelen, het volume aan te passen, oproepen te beantwoorden en meer.

Geluidskwaliteit is erg belangrijk bij de keuze van een koptelefoon. U kunt een hoofdtelefoon kiezen met uitstekende bas- en hoge tonen, en letten op het frequentieresponsbereik van oortelefoons.

Naast ondersteuning voor draadloos gebruik, hebben de Bluetooth-hoofdtelefoons op de markt meestal ook een audiokabel voor een bekabelde verbinding (zoals een 3,5 mm-stekker). Kies een hoofdtelefoonkabel van goede kwaliteit om de kans op schade of ruis te verkleinen.

Je zou moeten vermijden

Het verschil tussen de verschillende versies van Bluetooth-headsets zit voornamelijk in drie aspecten: transmissiesnelheid, energieverbruik en transmissieafstand. Simpel gezegd: hoe hoger de Bluetooth-versie, hoe beter de gebruikerservaring. Bluetooth 4.2 en Bluetooth 5.0 komen momenteel bijvoorbeeld vaker voor op de markt. Vergeleken met Bluetooth 4.2 kan Bluetooth 5.0 tweemaal de datatransmissiesnelheid opleveren, de transmissieafstand vier keer vergroten en het verlies aan transmissie-efficiëntie verminderen. Dat wil zeggen dat er meer informatie kan worden doorgegeven aan andere compatibele apparaten zonder dat er daadwerkelijk een verbinding tot stand moet worden gebracht.

Draadloze hoofdtelefoons moeten compatibel zijn met verschillende apparaten, waaronder smartphones, computers, tablets, enz., om verschillende handelingen voor gebruikers te vergemakkelijken.

Over het algemeen raden we het gebruik van oordopjes aan met waterdichte prestaties boven IPX6-niveau. Deze norm hanteert gewoonlijk een sterke watersproeitest, dat wil zeggen dat het monster gedurende 3 minuten bestand is tegen de waternevel met een waterstroomsnelheid van 100 l/min. Het is gekwalificeerd en de IP-bescherming is de eerste. Een getal geeft het niveau van stofdichtheid en indringing door vreemde voorwerpen van elektronische producten aan. Hoe hoger het nummerniveau, hoe sterker het vermogen van stof- en waterdicht.

We zijn niet op zoek naar een duur artikel, en als je op zoek bent naar een echt goedkope optie, dan is dit artikel natuurlijk ook niets voor jou. Een passende prijs, oordopjes met uitstekende toonhoogte is ons doel in dit artikel

Als iemand die talloze oordopjes gebruikt, kon ik het niet laten om even uit te rekenen en erachter te komen dat de meeste modellen van de grote merken de prijs zelfs met 30% verhogen, alleen al vanwege de merknaam zelf.

Nu hebben we bij onze tests een prijs gevonden die veel lager is dan die van de grote merken, maar de kwaliteit is net zo goed als die van de grote hoofdtelefoons, of overtreft deze zelfs.

Ik kan met zekerheid zeggen dat ik nog nooit in de koptelefoonval ben gevallen! Als je net als ik op zoek bent naar een comfortabele koptelefoon, dan kun je me vertrouwen, want ik ga je de top vijf van beste koptelefoons laten zien.

We evalueren op basis van de volgende criteria

ANC/ENC-test

Comfortabel dragen

Batterijduur

Waterbestendig

Geluidskwaliteit en toonhoogte

Materiaal

Technologieniveau voor ruisonderdrukking

Prijs

5 Beste Noise Canceling Koptelefoon

De afgelopen zes maanden hebben we meer dan 56 verschillende draadloze hoofdtelefoons getest. Dit zijn de top 5 modellen op basis van de beoordeling van onze experts en gebruikersrecensies:

Rating

A+

Price

€119

BATTERIJDUUR
97%
WATERBESTENDIG
92%
GELUIDSKWALITEIT
90%
ANC/ENC LEVEL
96%
WAAR VOOR JE GELD
98%

9.7

4.7/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

In onze praktijktest vroegen we willekeurig geselecteerde testers naar hun gebruikerservaring. De over-ear hoofdtelefoon bleek een duidelijke favoriet vanwege het luxueuze uiterlijk en de handige ruisonderdrukkingsfuncties. De audiokwaliteit is beter dan bij andere apparaten, met goed omgevingsgeluid en een lange batterijduur.

Kenmerken: We ontdekten dat het gebruik maakt van hybride ruisonderdrukkingstechnologie met een maximale ruisonderdrukkingsdiepte van 40 dB. Het heeft 6 microfoonoproepen + ENC-technologie voor omgevingsruisonderdrukking + 45 km/u. Sterke anti-windruis kan niet alleen menselijke stemmen nauwkeurig opvangen en ruis verminderen, maar ook heldere oproepen bij harde wind.

Comfortabel om te dragen: Het dragen is afhankelijk van het holteontwerp, het gewicht, de stabiliteit enz. van de hoofdtelefoon. Het Auralu-ontwerp elimineert de zwelling en het ongemak van de oren veroorzaakt door het dragen, en valt er niet gemakkelijk af.

Materiaal: deze oortelefoon is gemaakt van een huidvriendelijke antibacteriële coating, die comfortabel en veilig is voor langdurig dragen.

Batterij: Er werden extra punten toegekend voor de bijzonder krachtige batterij. Zelfs bij veelvuldig gebruik toonde de test een bijzonder lange looptijd. De batterij heeft niet alleen een bijzonder hoge opslagcapaciteit, maar was ook verrassend snel op te laden. Gemiddeld hadden onze testers minder dan 30 minuten nodig om de batterij volledig op te laden. De sterke batterijduur komt overeen met de beschrijving op de advertentiepagina.

Defect: Soms verkopen ze te snel en kan er sprake zijn van een uitverkochte situatie.

Rating

A-

Price

€279

BATTERIJDUUR
93%
WATERBESTENDIG
90%
GELUIDSKWALITEIT
93%
ANC/ENC LEVEL
91%
WAAR VOOR JE GELD
90%

9.3

4.4/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

De WH-1000XM4 draadloze hoofdtelefoon biedt zeker veel te overwegen voor een liefhebber van Bluetooth-hoofdtelefoons. Ze blinken uit in verschillende aspecten en bieden een opmerkelijke audio-ervaring en indrukwekkende ruisonderdrukkingsmogelijkheden. De geluidskwaliteit is rijk en meeslepend, waardoor het genieten is voor muziekliefhebbers.

Bij nader onderzoek zijn er echter een paar gebieden waarop de WH-1000XM4 Wireless verbeterd kan worden. Ten eerste zal het ontwerp misschien niet ieders smaak aanspreken, omdat het neigt naar een omvangrijkere constructie die misschien niet comfortabel is bij langdurig dragen. Bovendien kunnen de aanraakbedieningen een beetje kieskeurig zijn, waardoor je wat geduld nodig hebt om ze onder de knie te krijgen.

Hoewel de ruisonderdrukkingsfunctie indrukwekkend is, kan hij bovendien af en toe moeite hebben met het omgaan met plotselinge harde geluiden, die de luisterervaring tijdelijk kunnen verstoren.

Concluderend: de WH-1000XM4 draadloze hoofdtelefoon biedt uitstekende audiokwaliteit en ruisonderdrukking, factoren die ongetwijfeld bijdragen aan hun populariteit. Niettemin is het belangrijk om rekening te houden met het relatief omvangrijke ontwerp, de minder intuïtieve aanraakbediening en de incidentele beperkingen met ruisonderdrukkingsmogelijkheden. Uiteindelijk moeten gebruikers de voor- en nadelen afwegen om te bepalen of deze hoofdtelefoon aansluit bij hun voorkeuren en behoeften.

Rating

B+

Price

€279

BATTERIJDUUR
85%
WATERBESTENDIG
87%
GELUIDSKWALITEIT
84%
ANC/ENC LEVEL
93%
WAAR VOOR JE GELD
85%

8.7

4.2/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

De QuietComfort 45 beschikt over indrukwekkende ruisonderdrukkingsmogelijkheden. De geavanceerde technologie blokkeert effectief omgevingsgeluid, waardoor gebruikers kunnen genieten van hun favoriete nummers in een serene auditieve ervaring. Bovendien is de bouwkwaliteit van deze hoofdtelefoon opmerkelijk, wat duurzaamheid en een lange levensduur garandeert.

Als het om audiokwaliteit gaat, schiet de QuietComfort 45 echter een beetje tekort. Het geluidsprofiel neigt naar een uitvoer met zware bas, wat mogelijk niet bij de voorkeuren van alle luisteraars past. Bovendien beperkt het gebrek aan aanpasbare geluidsopties het vermogen van het individu om zijn luisterervaring te verfijnen.

Qua ontwerp blijft de QuietComfort 45 strak en comfortabel, maar de omvang van de oorschelpen kan voor sommige gebruikers ongemak veroorzaken, vooral tijdens langdurige luistersessies. Ook voelt de afwezigheid van aanraakbediening, die algemeen beschikbaar is in modellen van concurrenten, als een gemiste kans op het gebied van gebruikersgemak.

Over het geheel genomen is de QuietComfort 45 een solide keuze voor wie op zoek is naar uitstekende ruisonderdrukking en een duurzame constructie. Veeleisende luisteraars vinden de audiokwaliteit echter misschien een beetje teleurstellend. Met enkele verbeteringen in de geluidsbalans en extra functies zou Bose hun toch al indrukwekkende product nog verder kunnen verbeteren.

Rating

B

Price

€719

BATTERIJDUUR
85%
WATERBESTENDIG
89%
GELUIDSKWALITEIT
81%
ANC/ENC LEVEL
81%
WAAR VOOR JE GELD
81%

8.3

4.2/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

Als fervent onderzoeker van Bluetooth-oortelefoons heb ik onlangs de kans gehad om me te verdiepen in de wereld van Focal Bathys. Hoewel dit model diverse lovenswaardige kenmerken heeft, moet ik zeggen dat er bij een gedetailleerde analyse enkele aspecten zijn die ik niet bepaald uitzonderlijk vind.

Om te beginnen met de positieve punten: de audiokwaliteit van de Focal Bathys is ongetwijfeld prijzenswaardig. De geluidsweergave is rijk en meeslepend en levert een opmerkelijke luisterervaring op. Het ontwerp straalt ook een premium gevoel uit, met een strakke esthetiek en comfortabele oorschelpen die een goede pasvorm bieden.

Ik ben echter een paar nadelen tegengekomen die aandacht verdienen. Ten eerste blijft de batterijduur achter bij de verwachtingen, waardoor de gebruiker verlangt naar langere afspeelperiodes. Bovendien kan de Bluetooth-connectiviteit soms sporadisch zijn, wat frustrerende onderbrekingen tijdens het gebruik veroorzaakt. Bovendien is de afwezigheid van actieve ruisonderdrukking enigszins teleurstellend, omdat dit het vermogen van de oortelefoon om een werkelijk meeslepend geluidsbeeld te bieden in gevaar brengt.

Ondanks deze tekortkomingen biedt Focal Bathys nog steeds een solide optie voor audioliefhebbers die op zoek zijn naar geluid van hoge kwaliteit en een stijlvol ontwerp. Het is echter essentieel om deze nadelen af te wegen tegen de positieve eigenschappen van het model voordat u een aankoopbeslissing neemt.

Houd er rekening mee dat deze beoordeling mijn persoonlijke analyse vertegenwoordigt en varieert op basis van individuele voorkeuren en verwachtingen.

Rating

B

Price

€1699

BATTERIJDUUR
86%
WATERBESTENDIG
80%
GELUIDSKWALITEIT
82%
ANC/ENC-NIVEAU
80%
WAAR VOOR JE GELD
75%

8.1

4.2/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

Op het gebied van Bluetooth-hoofdtelefoons kan men de Sennheiser HD 800 niet over het hoofd zien. Deze hoofdtelefoon beschikt ongetwijfeld over opmerkelijke kwaliteiten, maar heeft ook enkele kleine minpunten die het vermelden waard zijn.

Vanuit een geluidsperspectief verbaast de HD 800 met zijn onberispelijke helderheid en detailweergave. Het geluidsbeeld is uitgestrekt en dompelt luisteraars onder in een betoverend audiolandschap. De hoge tonen zijn helder, de middentonen zijn goed gedefinieerd en de bas is nauwkeurig, wat zorgt voor een evenwichtige luisterervaring.

Eén nadeel is echter de bouwkwaliteit. Ondanks het premium prijskaartje voelt de HD 800 enigszins kwetsbaar aan. De plastic constructie mist de robuustheid die op dit niveau wordt verwacht, waardoor er in de loop van de tijd zorgen over de duurzaamheid ontstaan. Gezien de investering zou het bevredigend zijn als er stevigere materialen zouden worden gebruikt.

Bovendien kan het ontwerp van de HD 800 de meningen verdelen. Het open karakter zorgt voor een natuurlijker en ruimtelijker geluid, maar gaat ten koste van een gebrek aan isolatie. Omgevingsgeluid kan de soundscape binnendringen en de beoogde audio-immersie verstoren. Dit brengt het draagbaarheidsaspect in gevaar, waardoor de bruikbaarheid in luidruchtige omgevingen wordt beperkt.

Samenvattend komt de Sennheiser HD 800 naar voren als een hoofdtelefoon met indrukwekkend sonisch vermogen, met uitzonderlijke audiokwaliteit en een breed geluidsbeeld. Potentiële kopers moeten zich echter bewust zijn van de relatief delicate constructie en de beperkte geluidsisolatie. Het blijft een uitstekende keuze voor toegewijde luisteraars die op zoek zijn naar ongeëvenaarde geluidskwaliteit, maar compromissen moeten overwegen in bepaalde gebruiksscenario's.

TOP PICKS

1 st

Noise Canceling Koptelefoon

NOW 50% OFF

Na alle tests is de Auralu-hoofdtelefoon de beste hoofdtelefoon. Of het nu gaat om objectieve gegevens (voorspelling van de geluidskwaliteitsscore op basis van de frequentieresponscurve) of mijn persoonlijke subjectieve evaluatie, deze hoofdtelefoon presteert zeer goed.

Als akoestisch ingenieur die meer dan 200 hoofdtelefoons heeft gekocht en uitgeprobeerd, denk ik dat Auralu een onmiskenbare keuze is.

230,000+

How we rate?


This score is based on four key metrics – extensive testing, level of benefits, customer feedback and brand reputation. We set exceedingly high testing standards for our readers so you can have full confidence in our recommendations.

We are a free online resource that strives to offer helpful content and comparison features to our visitors. We accept advertising compensation from companies that appear on the site, which impacts the location and order in which brands (and/or their products) are presented, and also impacts the score that is assigned to it. Company listings on this page DO NOT imply endorsement. We do not feature all providers on the market. Except as expressly set forth in our Terms of Use, all representations and warranties regarding the information presented on this page are disclaimed. The information, including pricing, which appears on this site is subject to change at any time.