5 Parhaat Vastamelukuulokkeet

Etsitkö Parhaat Vastamelukuulokkeet Älä osta ennen tämän lukemista
Sam

Sam

Sam on VacumTestin audio- ja visuaalisen osaston johtaja. Hänen kokemuksensa ulottuu yli 1 vuosikymmenen ajalta, ja hän on työskennellyt ääniteknikkona suurissa tapahtumissa ja konserteissa eri puolilla Yhdistynyttä kuningaskuntaa.

Kirjoittajan Huomautus: Elektroniikan asiantuntijoina suoritimme ennen tämän raportin julkaisemista laajan testauksen ja valinnan markkinoilla olevista eri tuotemerkkien malleista, mukaan lukien melunvaimennustekniikka, langaton Bluetooth-yhteys, säädettävät asetukset ja käyttäjien palaute kestävyydestä. Parhaat 5 yli korvan kuulokkeet valittiin 56 mallin joukosta kattavasti. Sijoitus esitetään artikkelin lopussa.

Korvien yli kannettavat kuulokkeet ovat yleensä mukavammat kuin korvakäytävään kiinnitettävät kuulokkeet, koska niitä ei tarvitse asettaa korvakäytävään. Ihmisille, jotka käyttävät kuulokkeita pitkiä aikoja, korvakuulokkeet voivat tarjota paremman käyttömukavuuden.

Koska korvakuulokkeet peittävät koko korvan, niissä on usein parempi melueristys, mikä vähentää ympäristön melusta aiheutuvia häiriöitä ja tarjoaa paremman äänikokemuksen.

Tämän vuoksi korvakuulokkeet ovat edelleen suosittuja ja haluttuja elektroniikkatuotteiden nopeasti kehittyvillä markkinoilla.

Testissämme olemme enemmän huolissamme melunvaimennustoiminnon (ANC) testitilanteesta.

Itse asiassa langattomien kuulokkeiden melunvaimennustoiminnon tekninen periaate ei ole kadottaa melua suoraan kuin taikaiskusta, vaan käyttää “offset”-käsitettä ulkoisen melun tallentamiseksi kuulokkeisiin ja tuottaa melun vastakkaisia ääniaaltoja ulkoisen melun poistamiseksi.

Syyt Over Ear Vastamelukuulokkeet ANC kanssa

Melunvaimennuksen suurin etu on se, että jos otat melunvaimennuksen käyttöön meluisassa ympäristössä, sinun ei tarvitse kytkeä musiikkia päälle kovin kovalla äänellä, ja voit helposti nauttia musiikista myös meluisassa ympäristössä.

Aktiivinen melunvaimennus keskittyy matalataajuisen melun poistamiseen ja täydentää passiivista melunvaimennusta. Matalataajuisen melun ohjausvaikutus on huomattava, mikä voi tehokkaasti eristää matalataajuisen melun ja samalla vähentää melun vaikutusta ihmisten terveyteen.

Adaptiivinen ANC-toiminto, itse asiassa se perustuu kyseiseen ANC-siruun. Se toimii ympäristöön sopeutuvan konseptin mukaisesti, algoritmien avulla, jotka kompensoivat vastaanottovirheitä, paremman äänenlaadun, pidemmän akunkeston ja vuotojen estotoimintojen avulla.

Viime vuosina kuulokkeiden tekninen suunnittelu on parantunut huomattavasti aiempaan verrattuna, mukaan lukien langaton Bluetooth-tekniikka, melunhallinta, monitoiminen käytännöllisyys ja tyylikäs ulkonäkö.

Testauksissamme kiinnitämme enemmän huomiota seuraaviin kahteen näkökohtaan:

Kevyt muotoilu: on käyttää kevyitä materiaaleja, jotta voidaan vähentää käytön rasitusta ja tarjota mukava käyttö pidemmän aikaa.

Äänen laatu: Kun tekniikka kehittyy, hyvissä nykyaikaisissa kuulokkeissa on yleensä parempi äänenlaatu ja pienempi särö. Näissä kuulokkeissa on yleensä laajempi taajuusalue ja korkeampi äänitarkkuus, mikä tarjoaa selkeämmän ja elävämmän musiikkikokemuksen.

Yleisesti ottaen ei ole helppoa valita hyviä kuulokkeita näillä sekamarkkinoilla.

Sinun pitäisi etsiä

Olen jo maininnut ANC-toiminnon edut edellä, ja ENC-toiminto voi tehokkaasti tukahduttaa 90 % käänteisestä ympäristömelusta, mikä vähentää ympäristömelua jopa 35 dB, jolloin pelaajat voivat kommunikoida vapaammin, joten se sopii käyttäjille, joilla on edistyneempiä kuulokkeiden tarpeita.

Erityisesti ulkona, koska korkeat tai matalat lämpötilat kuluttavat akun ja pariston kestoa. Yleisesti ottaen mitä kovempi äänenvoimakkuus, sitä nopeammin akku kuluu. Erityyppiset musiikki- tai äänitiedostot vaativat erilaista virtaa.

Näiden tekijöiden perusteella, jos haluat käyttää koko päivän. latauslaatikon ja kuulokkeiden yhteenlasketun akunkeston on oltava vähintään 24 tuntia, jotta ne kelpuutetaan.

Monissa nykyaikaisissa kuulokkeissa on älykkäitä ominaisuuksia, kuten kosketusohjaus, ääniavustajan tuki, monitoimipainikkeet ja paljon muuta. Näiden toimintojen avulla käyttäjät voivat helpommin hallita äänentoistoa, säätää äänenvoimakkuutta, vastata puheluihin ja paljon muuta.

Äänenlaatu on erittäin tärkeä kuulokkeiden valinnassa. Voit valita kuulokkeet, joissa on erinomainen basso ja diskantti, ja kiinnittää huomiota kuulokkeiden taajuusvastealueeseen.

Markkinoilla olevissa Bluetooth-kuulokkeissa on yleensä langattoman käytön lisäksi myös äänikaapeli langallista yhteyttä varten (esimerkiksi 3,5 mm:n pistoke). Valitse hyvälaatuinen kuulokkeiden kaapeli, jotta vähennät vaurioitumisen tai kohinan mahdollisuutta.

Sinun pitäisi välttää

Bluetooth-kuulokkeiden eri versioiden väliset liittyvät pääasiassa kolmeen seikkaan: siirtonopeuteen, energiankulutukseen ja siirtoetäisyyteen. Yksinkertaisesti sanottuna, mitä korkeampi Bluetooth-versio, sitä parempi käyttökokemus. Esimerkiksi Bluetooth 4.2 ja Bluetooth 5.0 ovat tällä hetkellä yleisempiä markkinoilla. Bluetooth 4.2:een verrattuna Bluetooth 5.0 voi kaksinkertaistaa tiedonsiirtonopeuden, kasvattaa siirtoetäisyyttä nelinkertaiseksi ja vähentää siirtotehokkuuden heikkenemistä. Toisin sanoen enemmän tietoa voidaan välittää muille yhteensopiville laitteille ilman, että varsinaista yhteyttä tarvitsee muodostaa.

Langattomien kuulokkeiden pitäisi olla yhteensopivia eri laitteiden, kuten älypuhelinten, tietokoneiden ja tablettien, kanssa, jotta ne helpottaisivat erilaisia toimintoja käyttäjille.

Yleisesti suosittelemme käyttämään korvanappeja, joiden vedenpitävyys on yli IPX6-tason. Tässä standardissa käytetään yleensä vahvaa vesisuihkutestiä, eli näyte kestää vesisuihkua, jonka veden virtausnopeus on 100 l/min 3 minuutin ajan. Se on pätevä, ja IP-suojaus on ensimmäinen A-numero osoittaa elektronisten tuotteiden pölytiiviyden ja vieraiden esineiden tunkeutumisen estämisen tason. Mitä korkeampi numerotaso, sitä vahvempi pöly- ja vedenpitävyys.

Emme etsi kallista tuotetta, ja jos etsit todella halpaa vaihtoehtoa, tämä artikkeli ei ole myöskään sinua varten. Sopivan hintaiset, erinomaisen kuulokkeen kuulokkeet ovat tavoitteemme tässä artikkelissa

Koska käytän lukemattomia kuulokkeita, en voinut olla laskematta ja huomasin, että useimmat suurten tuotemerkkien mallit todella nostavat hintaa 30 prosenttia pelkästään tuotemerkin nimen vuoksi.

Nyt testissämme löysimme hinnan, joka on paljon alhaisempi kuin suurten tuotemerkkien hinta, mutta laatu on yhtä hyvä kuin suurten nimien kuulokkeissa, tai jopa ylittää ne.

Voin luottavaisin mielin sanoa, etten ole koskaan langennut kuulokeloukkuun! Jos olet kuten minä ja kaipaat mukavia kuulokkeita, voit luottaa minuun, sillä aion näyttää sinulle viisi parasta kuuloketta.

Arvioimme seuraavien kriteerien perusteella

ANC/ENC test

Pukeutuminen Mukava

Akun käyttöikä

Vedenpitävä

Äänenlaatu ja sävelkorkeus

Materiaali

Melunvaimennustekniikan taso

Hinta

5 Parhaat Vastamelukuulokkeet 2024

Viimeisen kuuden kuukauden aikana olemme testanneet yli 56 erilaista langatonta kuuloketta. Nämä ovat 5 parasta mallia asiantuntijoidemme arvion ja käyttäjien arvostelujen perusteella:

Rating

A+

Price

€ 128

BATTERY LIFE
97%
WATERPROOF
92%
SOUND QUALITY
90%
ANC/ENC LEVEL
96%
VALUE FOR MONEY
98%

9.7

4.7/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

Käytännön testissämme kysyimme satunnaisesti valituilta testaajilta heidän käyttökokemuksistaan. Korvan yli ulottuvat kuulokkeet osoittautuivat selkeäksi suosikiksi ylellisen ulkonäkönsä ja hyödyllisten melunvaimennusominaisuuksiensa ansiosta. Äänenlaatu on parempi kuin muissa laitteissa, äänentoisto on hyvä ja akun kesto pitkä.

Ominaisuudet: Huomasimme, että siinä käytetään hybridimelunvaimennustekniikkaa, jonka suurin melunvaimennussyvyys on 40 dB. Siinä on 6 mikrofonikutsua + ENC-ympäristömelunvaimennustekniikka + 45km/h. Vahva tuulenvastainen melu ei voi vain kaapata tarkasti ihmisen ääniä ja vähentää melua, vaan myös selkeät puhelut voimakkaassa tuulessa.

Mukava käyttää: Pukeutuminen riippuu kuulokkeiden ontelomuotoilusta, painosta, vakaudesta jne. Auralu-muotoilu eliminoi käytön aiheuttaman korvien turvotuksen ja epämukavuuden, eikä se ole helppo pudota pois.

Materiaali: Tämä kuuloke on valmistettu ihoystävällisestä antibakteerisesta pinnoitteesta, joka on mukava ja turvallinen pitkäaikaiseen käyttöön.

Paristo: Erityisen tehokkaasta akusta saatiin lisäpisteitä. Usein käytettynäkin testi osoitti erityisen pitkän käyttöajan. Akussa on erityisen suuri tallennuskapasiteetti, ja se oli myös yllättävän nopea ladata. Testaajamme tarvitsivat keskimäärin alle 30 minuuttia täyteen lataukseen. Vahva akun kesto vastaa mainossivun kuvausta.

Puutteet: Joskus ne myyvät liian nopeasti ja saattaa tulla loppuunmyyntitilanne.

Rating

A-

Price

€279

BATTERY LIFE
93%
WATERPROOF
90%
SOUND QUALITY
93%
ANC/ENC LEVEL
91%
VALUE FOR MONEY
90%

9.3

4.4/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

Langattomat WH-1000XM4-kuulokkeet tarjoavat varmasti paljon huomioitavaa Bluetooth-kuulokkeiden ystävälle. Ne loistavat monilla eri osa-alueilla, tarjoavat merkittävän äänikokemuksen ja vaikuttavat melunvaimennusominaisuudet. Äänenlaatu on rikas ja mukaansatempaava, mikä tekee siitä miellyttävän musiikin ystäville.

Lähemmän tarkastelun perusteella WH-1000XM4 Wireless -kuulokkeissa on kuitenkin muutamia alueita, joilla niitä voisi parantaa. Ensinnäkin muotoilu ei ehkä ole kaikkien mieleen, sillä se on suurikokoinen, mikä ei ehkä ole miellyttävää pidempiä aikoja käytettäessä. Lisäksi kosketusohjaus voi olla hieman hankala, ja sen hallitseminen vaatii kärsivällisyyttä.

Lisäksi, vaikka melunvaimennusominaisuus on vaikuttava, se voi toisinaan vaikeuttaa äkillisten kovien äänien käsittelyä, mikä voi hetkellisesti häiritä kuuntelukokemusta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että langattomat WH-1000XM4-kuulokkeet tarjoavat erinomaista äänenlaatua ja melunvaimennusta, mikä epäilemättä vaikuttaa niiden suosioon. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon suhteellisen kookas muotoilu, vähemmän intuitiiviset kosketusohjaimet ja ajoittaiset rajoitukset melunvaimennusominaisuuksissa. Viime kädessä käyttäjien on punnittava edut ja haitat määrittääkseen, vastaavatko nämä kuulokkeet heidän mieltymyksiään ja tarpeitaan.

Rating

B+

Price

€279

BATTERY LIFE
85%
WATERPROOF
87%
SOUND QUALITY
84%
ANC/ENC LEVEL
93%
VALUE FOR MONEY
85%

8.7

4.2/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

QuietComfort 45:ssä on vaikuttava melunvaimennusominaisuus. Sen edistyksellinen tekniikka estää tehokkaasti ympäröivän melun, joten käyttäjät voivat nauttia suosikkimusiikistaan rauhallisessa kuulokokemuksessa. Lisäksi näiden kuulokkeiden rakennelaatu on huomattava, mikä takaa kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

Äänenlaadun osalta QuietComfort 45 jää kuitenkin hieman vajaaksi. Ääniprofiili on taipuvainen bassopainotteiseen ulostuloon, mikä ei ehkä sovi kaikkien kuuntelijoiden mieltymyksiin. Lisäksi mukautettavien äänivaihtoehtojen puute rajoittaa yksilön mahdollisuuksia hienosäätää kuuntelukokemustaan.

Muotoilun osalta QuietComfort 45 on tyylikäs ja mukava, mutta korvakuppien kookkaus saattaa aiheuttaa joillekin käyttäjille epämukavuutta erityisesti pitkien kuuntelusessioiden aikana. Myös kosketussäätimien puuttuminen, jotka ovat yleisesti saatavilla kilpailijoiden malleissa, tuntuu menetetyltä tilaisuudelta käyttömukavuuden kannalta.

Kaiken kaikkiaan QuietComfort 45 on hyvä valinta niille, jotka etsivät erinomaista melunvaimennusta ja kestävää rakennetta. Vaativat kuuntelijat saattavat kuitenkin kokea äänenlaadun hieman pettymyksenä. Jos Bose parantaisi äänitasapainoa ja lisäominaisuuksia, se voisi nostaa jo ennestään vaikuttavaa tuotettaan entisestään.

Rating

B

Price

€729

BATTERY LIFE
85%
WATERPROOF
89%
SOUND QUALITY
81%
ANC/ENC LEVEL
81%
VALUE FOR MONEY
81%

8.3

4.2/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

Bluetooth-kuulokkeiden innokkaana tutkijana minulla on hiljattain ollut tilaisuus syventyä Focal Bathysin maailmaan. Vaikka tässä mallissa on useita kiitettäviä ominaisuuksia, minun on sanottava, että yksityiskohtaisen analyysin jälkeen on joitakin näkökohtia, jotka eivät ole mielestäni aivan poikkeuksellisia.

Aloittaen positiivisista puolista, Focal Bathysin äänenlaatu on epäilemättä kiitettävä. Äänentoisto on rikas ja upottava, ja se tarjoaa merkittävän kuuntelukokemuksen. Myös muotoilu on ensiluokkainen, ja siinä on tyylikäs estetiikka ja mukavat korvakupit, jotka istuvat hyvin.

Kohtasin kuitenkin muutamia puutteita, jotka ansaitsevat huomiota. Ensinnäkin akun kesto ei vastaa odotuksia, ja käyttäjä kaipaa pidempiä toistoaikoja. Lisäksi Bluetooth-yhteys voi toisinaan olla hajanainen, mikä aiheuttaa turhauttavia keskeytyksiä käytön aikana. Lisäksi aktiivisen melunvaimennuksen puuttuminen on jonkinasteinen pettymys, sillä se heikentää kuulokkeiden kykyä tarjota todella upea äänimaailma.

Näistä puutteista huolimatta Focal Bathys on silti hyvä vaihtoehto äänen harrastajille, jotka etsivät laadukasta ääntä ja tyylikästä muotoilua. On kuitenkin tärkeää punnita näitä haittoja mallin positiivisia ominaisuuksia vastaan ennen ostopäätöksen tekemistä.

Huomaa, että tämä arvostelu edustaa henkilökohtaista analyysiäni ja vaihtelee yksilöllisten mieltymysten ja odotusten mukaan.

Rating

B

Price

€1699

BATTERY LIFE
86%
WATERPROOF
80%
SOUND QUALITY
82%
ANC/ENC LEVEL
80%
VALUE FOR MONEY
75%

8.1

4.2/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

Bluetooth-kuulokkeiden saralla ei voi olla huomaamatta Sennheiser HD 800:aa. Tällä kuulokkeella on epäilemättä merkittäviä ominaisuuksia, mutta sillä on myös joitakin pieniä mainitsemisen arvoisia haittoja.

Äänentoiston kannalta HD 800 hämmästyttää moitteettomalla selkeydellään ja yksityiskohtien erottelukyvyllään. Äänimaailma on laaja ja upottaa kuulijat lumoavaan äänimaisemaan. Korkeat äänet ovat teräviä, keskiäänet hyvin erottuvia ja basso tarkkaa, mikä tarjoaa tasapainoisen kuuntelukokemuksen.

Yksi haittapuoli on kuitenkin sen rakentamisen laatu. Huolimatta korkealuokkaisesta hinnastaan HD 800 tuntuu hieman hauraalta. Sen muovirakenteesta puuttuu tällä tasolla odotettu kestävyys, mikä aiheuttaa huolta kestävyydestä ajan mittaan. Kun otetaan huomioon investointi, olisi hyvä, jos käytettäisiin kestävämpiä materiaaleja.

Lisäksi HD 800:n muotoilu saattaa jakaa mielipiteitä. Avoimen selkänojan luonne mahdollistaa luonnollisemman ja avaramman äänen, mutta eristyksen puutteen kustannuksella. Ympäristön äänet voivat tunkeutua äänimaailmaan, mikä häiritsee tavoiteltua äänielämystä. Tämä vaarantaa kannettavuuden, mikä rajoittaa sen käytettävyyttä meluisissa ympäristöissä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Sennheiser HD 800 on kuulokkeet, joilla on vaikuttava äänentoisto, poikkeuksellinen äänenlaatu ja laaja äänimaailma. Mahdollisten ostajien on kuitenkin syytä olla tietoisia suhteellisen herkästä rakenteesta ja rajoitetusta äänieristyksestä. Se on edelleen erinomainen valinta omistautuneille kuuntelijoille, jotka etsivät vertaansa vailla olevaa äänentoiston uskollisuutta, mutta kompromisseja on harkittava tietyissä käyttötapauksissa.

TOP PICKS

1 st

Vastamelukuulokkeet

NOW 50% OFF

Kaikkien testien jälkeen Auralu-kuulokkeet ovat parhaat kuulokkeet. Olipa kyse objektiivisista tiedoista (äänenlaadun ennuste taajuusvasteen käyrän perusteella) tai henkilökohtaisesta subjektiivisesta arviostani, nämä kuulokkeet ovat erittäin hyvät.

Akustisena insinöörinä, joka on ostanut ja kokeillut yli 200 kuuloketta, mielestäni Auralu on erehtymätön valinta.

230,000+

How we rate?


This score is based on four key metrics – extensive testing, level of benefits, customer feedback and brand reputation. We set exceedingly high testing standards for our readers so you can have full confidence in our recommendations.

We are a free online resource that strives to offer helpful content and comparison features to our visitors. We accept advertising compensation from companies that appear on the site, which impacts the location and order in which brands (and/or their products) are presented, and also impacts the score that is assigned to it. Company listings on this page DO NOT imply endorsement. We do not feature all providers on the market. Except as expressly set forth in our Terms of Use, all representations and warranties regarding the information presented on this page are disclaimed. The information, including pricing, which appears on this site is subject to change at any time.