The 5 Parhaat Langattomat Nappikuulokkeet

Etsitkö langattomia nappikuulokkeet Älä osta ennen tämän lukemista
Jayden

Jayden

Jayden on syntynyt 90-luvulla, hän on innostunut kaikenlaisista elektroniikkatuotteista, on työskennellyt IT-johtajana suuressa yrityksessä valmistumisestaan lähtien ja rakastaa ulkoilmaurheilua.

Kirjoittajan Huomautus: Ennen tämän raportin julkaisemista tarkoituksenamme oli löytää korvanapit, joissa on melunvaimennustoiminto ja jotka ovat mukavat käyttää, joten testasimme 58 langatonta korvakuuloketta eri tuotemerkeistä markkinoilla. Asiantuntijalausuntojemme ja lukuisten kuluttaja-arvostelujen perusteella olemme koonneet 5 parasta langatonta kuuloketta suorituskyvyn mukaan, jotka on asetettu paremmuusjärjestykseen tämän artikkelin lopussa.

Älypuhelinten ja langattomien verkkojen suosion myötä –

Mikä on tämän “puoliksi ihmiselimeksi” kutsutun langattoman kuulokkeen taika, joka tekee ihmisistä niin pakkomielteisiä?

Perinteiset kuulokkeet on liitettävä matkapuhelimiin tai muihin äänentoistolaitteisiin johtojen avulla, kun taas Bluetooth-kuulokkeet voidaan liittää langattomasti. Tämä langaton muotoilu antaa ihmisille epäilemättä enemmän vapautta ja mukavuutta ilman huolta pitkäaikaisesta kietoutumisesta ja ilman huolta siitä, että linjan äänenlaatu heikkenee ulkoisten häiriöiden vuoksi.

Testissämme olemme enemmän huolissamme melunvaimennustoiminnon (ANC) testitilanteesta.

Itse asiassa langattomien kuulokkeiden melunvaimennustoiminnon tekninen periaate ei ole kadottaa melua suoraan kuin taikuutta, vaan käyttää “offset” -käsitettä ulkoisen melun tallentamiseksi Bluetooth-kuulokkeisiin ja tuottaa ääniaaltoja vastakkaisesti melun kanssa, jotta ulkoinen melu voidaan poistaa.

Syyt Valita Nappikuulokkeet ANC: Llä

Melunvaimennuksen suurin etu on se, että jos otat melunvaimennuksen käyttöön meluisassa ympäristössä, sinun ei tarvitse kytkeä musiikkia päälle kovin kovalla äänellä, ja voit helposti nauttia musiikista myös meluisassa ympäristössä.

Aktiivinen melunvaimennus keskittyy matalataajuisen melun poistamiseen ja täydentää passiivista melunvaimennusta. Matalataajuisen melun ohjausvaikutus on huomattava, mikä voi tehokkaasti eristää matalataajuisen melun ja samalla vähentää melun vaikutusta ihmisten terveyteen.

Adaptiivinen ANC-toiminto, itse asiassa se perustuu kyseiseen ANC-siruun. Se toimii ympäristöön sopeutuvan konseptin mukaisesti, algoritmien avulla, jotka kompensoivat vastaanottovirheitä, paremman äänenlaadun, pidemmän akunkeston ja vuotojen estotoimintojen avulla.

Viime vuosina monissa kuulokkeissa ei voi vain soittaa musiikkia, vaan niissä on myös muita toimintoja, kuten sisäänrakennettu mikrofoni puheluita varten, tuki ääniohjaukselle jne., mikä laajentaa käyttäjän käyttömahdollisuuksia.

Mutta olemme myös havainneet monia ongelmia. Kustannusten vähentämiseksi monet kauppiaat saattavat käyttää paristoja, joiden kapasiteetti on pienempi ja akun käyttöikä lyhyempi, mikä johtaa huonoon kokemukseen.

Huonolaatuisten Bluetooth-sirujen käytön tai kohtuuttoman suunnittelun vuoksi se voi aiheuttaa ongelmia, kuten usein tapahtuvia yhteyksien katkeamisia tai äänen jäätymistä.

Joihinkin heikkolaatuisiin Bluetooth-kaiuttimiin voi liittyä riskejä, kuten akun ylikuumeneminen ja räjähdys huonon turvallisuustason vuoksi, mikä aiheuttaa piileviä vaaroja käyttäjien henkilökohtaiselle turvallisuudelle.

Minun ei tarvitse sanoa, että kaikki tietävät, että jos käytät sopimattomia kuulokkeita pitkään, se aiheuttaa mekaanista painetta korvakäytävän aukkoon ja jopa vahingoittaa korvakäytävää. joten käyttömukavuus on myös tärkeää.

Yleisesti ottaen ei ole helppoa valita hyviä bluetooth-kuulokkeita näillä sekamarkkinoilla.

Sinun Pitäisi Etsiä

Olen jo maininnut ANC-toiminnon edut edellä, ja ENC-toiminto voi tehokkaasti tukahduttaa 90 % käänteisestä ympäristömelusta, mikä vähentää ympäristömelua jopa 35 dB, jolloin pelaajat voivat kommunikoida vapaammin, joten se sopii käyttäjille, joilla on edistyneempiä kuulokkeiden tarpeita.

Erityisesti ulkona, koska korkeat tai matalat lämpötilat kuluttavat akun ja pariston kestoa. Yleisesti ottaen mitä kovempi äänenvoimakkuus, sitä nopeammin akku kuluu. Erityyppiset musiikki- tai äänitiedostot vaativat erilaista virtaa.

Näiden tekijöiden perusteella, jos haluat käyttää koko päivän. latauslaatikon ja kuulokkeiden yhteenlasketun akunkeston on oltava vähintään 24 tuntia, jotta kelpuutetaan

.

Hyvillä älykkäillä kuulokkeilla on oltava erinomainen äänentoisto, mukaan lukien uskollisuus, selkeys ja rikkaus, jotta ne tarjoavat paremman kuuntelukokemuksen.

Langattomien kuulokkeiden olisi oltava yhteensopivia eri laitteiden, kuten älypuhelinten, tietokoneiden ja tablettien, kanssa, jotta käyttäjät voivat käyttää niitä eri tavoin.

Älykkäissä korvakuulokkeissa pitäisi olla puheentunnistustoiminto, ja niillä pitäisi pystyä säätämään äänenvoimakkuutta, vaihtamaan musiikkikappaleita, vastaamaan puheluihin ja muihin toimintoihin ääniohjauksen avulla, mikä on kätevää käyttäjien kannalta.

Sinun Pitäisi Välttää

Bluetooth-kuulokkeiden eri versioiden väliset  liittyvät pääasiassa kolmeen seikkaan: siirtonopeuteen, energiankulutukseen ja siirtoetäisyyteen. Yksinkertaisesti sanottuna, mitä korkeampi Bluetooth-versio, sitä parempi käyttökokemus. Esimerkiksi Bluetooth 4.2 ja Bluetooth 5.0 ovat tällä hetkellä yleisempiä markkinoilla. Bluetooth 4.2:een verrattuna Bluetooth 5.0 voi kaksinkertaistaa tiedonsiirtonopeuden, kasvattaa siirtoetäisyyttä nelinkertaiseksi ja vähentää siirtotehokkuuden heikkenemistä. Toisin sanoen enemmän tietoa voidaan välittää muille yhteensopiville laitteille ilman, että varsinaista yhteyttä tarvitsee muodostaa.

Yleisesti suosittelemme käyttämään korvanappeja, joiden vedenpitävyys on yli IPX6-tason. Tässä standardissa käytetään yleensä vahvaa vesisuihkutestiä, eli näyte kestää vesisuihkua, jonka veden virtausnopeus on 100 l/min 3 minuutin ajan. Se on pätevä, ja IP-suojaus on ensimmäinen A-numero osoittaa elektronisten tuotteiden pölytiiviyden ja vieraiden esineiden tunkeutumisen estämisen tason. Mitä korkeampi numerotaso, sitä vahvempi pöly- ja vedenpitävyys.

Emme etsi kallista tuotetta, ja tietenkin jos etsit todella halpaa vaihtoehtoa, tämä artikkeli ei ole myöskään sinua varten. Sopivan hintaiset, erinomaisen kuulokkeen kuulokkeet ovat tavoitteemme tässä artikkelissa

Koska käytän lukemattomia kuulokkeita, en voinut olla laskematta ja huomasin, että useimmat suurten tuotemerkkien mallit todella nostavat hintaa 30 prosenttia pelkästään tuotemerkin nimen vuoksi.

Voin varmuudella sanoa, etten ole koskaan langennut bluetooth-kuulokkeiden ansaan! Jos olet kuten minä ja rakastat ulkoilmaa ja kaipaat mukavia korvakuulokkeita, voit luottaa minuun täysin, kun paljastan viisi parasta bluetooth-kuuloketta.

Arvioimme seuraavien kriteerien perusteella

ANC/ENC-testi

Pukeutuminen Mukava

Akun käyttöikä

Vedenpitävä

Äänenlaatu ja sävelkorkeus

Materiaali

Melunvaimennustekniikan taso

Hinta

The 5 Parhaat Langattomat Nappikuulokkeet

Viimeisen puolen vuoden aikana olemme testanneet yli 58 erilaista langatonta kuuloketta. Nämä ovat 5 parasta mallia asiantuntijoidemme arvion ja käyttäjien arvostelujen perusteella:

Rating

A+

Price

€118

BATTERY LIFE
97%
WATERPROOF
92%
SOUND QUALITY
90%
ANC/ENC LEVEL
96%
VALUE FOR MONEY
98%

9.7

4.7/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

Käytännön testissämme kysyimme satunnaisesti valituilta testaajilta heidän käyttökokemuksistaan. Kuulokkeet osoittautuivat selkeäksi suosikiksi ylellisen ulkonäkönsä ja hyödyllisten melunvaimennusominaisuuksiensa ansiosta. Äänenlaatu on parempi kuin muissa laitteissa, ääni on hyvä ja akun kesto pitkä.

Ominaisuudet: Huomasimme, että siinä käytetään hybridimelunvaimennustekniikkaa, jonka suurin melunvaimennussyvyys on 40 dB. Siinä on 6 mikrofonikutsua + ENC-ympäristömelunvaimennustekniikka + 45km/h. Vahva tuulenvastainen melu ei voi vain kaapata tarkasti ihmisen ääniä ja vähentää melua, vaan myös selkeät puhelut voimakkaassa tuulessa.

Samalla siihen liittyy läpinäkyvä tila, jossa voi kiinnittää huomiota ympäristöön ottamatta kuulokkeita pois. Sisäänrakennettu 12 mm:n kuljettajayksikkö tarjoaa erinomaisen musiikkikokemuksen.

Mukava käyttää: Pukeutuminen riippuu korvanappien ontelomuotoilusta, painosta, vakaudesta jne. Tämän korvakuulokkeen rakenne on miniatyrisoitu, ehkä sen varmistamiseksi, että sitä voi käyttää ilman rasitusta. On todettu, että sen tilavuus on 30 % pienempi kuin tavallisten kuulokkeiden, eliminoi korvan turvotuksen ja käytön aiheuttaman epämukavuuden, eikä sitä ole helppo pudottaa.

Materiaali: Materiaali: Tämä kuuloke on valmistettu ihoystävällisestä antibakteerisesta pinnoitteesta, joka on mukava ja turvallinen pitkäaikaiseen käyttöön.

Akku: Erityisen tehokkaasta akusta saatiin lisäpisteitä. Usein käytettynäkin testi osoitti erityisen pitkää käyttöaikaa. Akussa on erityisen suuri tallennuskapasiteetti, ja se oli myös yllättävän nopea ladata. Testaajamme tarvitsivat keskimäärin alle 30 minuuttia täyteen lataukseen. Vahva akun kesto vastaa mainossivun kuvausta.

Palvelulupaus: Valmistaja luottaa tuotteeseensa ilmeisen paljon. Siksi hän mainostaa avoimesti rahanpalautustakuullaan. Ja koko ostoajan asiakaspalvelu piti minuun yhteyttä ja yritti vastata kaikkiin kysymyksiini, kiitos Justin. Tietenkin tarkistimme ja palautimme käytetyn Auralun 15 päivän kuluttua. Kokonaishinta palautettiin ongelmitta kolme päivää tavaran vastaanottamisen jälkeen.

Vika: Joskus ne myyvät liian nopeasti ja saattaa tulla loppuunmyyntitilanne.

Rating

A-

Price

€239

BATTERY LIFE
93%
WATERPROOF
90%
SOUND QUALITY
93%
ANC/ENC LEVEL
91%
VALUE FOR MONEY
90%

9.3

4.4/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

Arvostelubloggaajana sanon suoraan, että Apple AirPods Prossa on joitakin pettymyksiä. Ensinnäkin ne ovat kalliit. Verrattuna muihin langattomiin kuulokemerkkeihin AirPods Pron hinta on paljon korkeampi, mikä voi olla ongelma, jota ei voida jättää huomiotta joillekin kuluttajille.

Toiseksi, vaikka AirPods Pron aktiivinen melunvaimennus toimii hyvin useimmissa tilanteissa, sillä voi olla ongelmia tietyissä ympäristöissä. Esimerkiksi voimakkaassa tuulessa tai muissa äärimmäisissä meluolosuhteissa melunvaimennus voi vaikuttaa jonkin verran, jolloin käyttäjät eivät voi nauttia täysin hiljaisesta musiikkikokemuksesta.

Lisäksi AirPods Pron akun kesto ei ole optimaalinen. Vaikka ne kykenevät jopa 4,5 tunnin yhtäjaksoiseen soittoaikaan, tämä luku ei ole kovin korkea muihin kilpailijoihin verrattuna. Käyttäjille, jotka käyttävät kuulokkeita usein, niitä voi joutua lataamaan usein, mikä aiheuttaa jonkin verran haittaa.

AirPods Pron muotoilu on tyylikäs, mutta se ei ehkä sovi joillekin. Jokaisessa kuulokkeessa on silikoniset korvakärjet, mutta kaikkien korvan muoto ei sovi niihin täydellisesti. Tämä voi aiheuttaa epämukavuutta käytettäessä tai korvanapit löystyvät helposti, mikä vaikuttaa äänenlaatuun ja melua vaimentavaan vaikutukseen.
Vaikka Apple AirPods Pro toimii monella tapaa hyvin, sen haittapuolina ovat korkea hinta, rajallinen melunvaimennus ääriolosuhteissa, heikko akun kesto ja käytettävyys, joka ei välttämättä sovi kaikille, ja ne ovat silti käyttäjän harkitsemisen arvoisia.

Rating

B+

Price

€189

BATTERY LIFE
85%
WATERPROOF
87%
SOUND QUALITY
84%
ANC/ENC LEVEL
93%
VALUE FOR MONEY
85%

8.7

4.2/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

Olen käyttänyt Fit Pro -laitetta viime aikoina ja huomannut, että Fit Pron fyysiset sivupainikkeet toimivat todella hyvin hattu päässä. Jos aiot käyttää korvakuulokkeita hatun tai hupun alla, Fit Pro antaa sinulle sen edun, että voit edelleen käyttää sivupainikkeita täysin ja helposti toiston ja tauon aikana, kun olet hatun ulkopuolella.

ANC- ja läpinäkyvyystilat ovat huomattavasti huonommat. Tuulen aiheuttama melu ANC:llä (Almost Enhanced) on äärimmäistä. Läpinäkyvyystila ei tarjoa AirPodien luonnollista ympäristöääntä. Äänenlaatu kuulostaa halvemmalta johtuen rakennusmateriaaleista. En ole lukenut arvosteluja, joissa muut ovat huomanneet tämän, joten ehkä se johtuu vain minusta. Ainoa tapa, jonka voin ajatella, on se, että Beatsit on valmistettu pehmeämmästä muovista, kun taas AirPodit ovat kovempaa materiaalia, mikä vaikuttaa äänenlaatuun ANC:n ja läpinäkyvyyden kanssa.

Siivenkärjet ovat liian jäykät ja aiheuttavat kipua ja epämukavuutta 10 minuutin käytön jälkeen. Kokeilin jokaista korvakuuloketta ja se oli ok. Tämä ongelma ei helpota muita korvanappeja, ne ovat liian epämukavat. Jos sinulla on suuret korvat niin tämäkään ei ole ongelma. Lisäksi ne satunnaisesti lopettavat soittamisen, kuten katkaisevat yhteyden bluetoothista, mutta eivät oikeastaan katkaise yhteyttä, kuten napin napsauttaminen oikosulku aiheuttaa sen toistuvasti keskeyttämisen? En ole varma, onko kyse tästä yhdestä vai suunnitteluvirheestä, joka vaikuttaa kaikkiin, mutta se tekee minut hulluksi. Vielä yksi outo asia, ääni pysähtyy ilman syytä. Tapahtui muutaman kerran. iPhone näyttää, että ääni soi edelleen, mutta ääntä ei kuulu. Voin keskeyttää ja käynnistää uudelleen, ja ääni palaa. En tiedä, mistä se johtuu.

Kaiken kaikkiaan minusta tuntuu, että tekniikka on menossa oikeaan suuntaan, mutta sen on käytettävä enemmän aikaa istuvuuteen ja mukavuuteen ennen kuin se käsittelee outoa jousitusongelmaa.

Rating

B

Price

€179

BATTERY LIFE
85%
WATERPROOF
89%
SOUND QUALITY
81%
ANC/ENC LEVEL
81%
VALUE FOR MONEY
81%

8.3

4.2/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

Jos melunvaimennustila on kytketty päälle, kun ulkona tuulee kovaa ja kun ratsastat, tuulen ääni häiritsee kuulokkeita. MTW3:n tuulen aiheuttaman melun torjuntatila on kytkettävä manuaalisesti sovelluksessa, eikä sitä voi kytkeä koskettamalla, mikä on hieman valitettavaa niille, jotka ratsastavat usein.

Sovellus on huono, sanotaan, että sinulla on 2 eri puhelinta ja haluat asentaa sovelluksen molempiin, jotta pääset valikkoon muuttamaan EQ-asetuksia tai kytkemään ANC:n tai läpinäkyvyyden päälle tai pois, mutta et voi. Sovellus voidaan asentaa 2 puhelimeen, mutta laite näkyy vain 1 puhelimessa. Voit vaihtaa laitetta vain sovelluksen kautta, sinun on avattava sovellus, valittava laite, sitten valittava Yhdistä ja sitten valittava laite, johon haluat muodostaa yhteyden. Tästä tulee erittäin ärsyttävää, kun jokaisen alivalikon avaaminen kestää yli 30 sekuntia. Akun prosenttiosuus näytetään puhelimessa, mutta kotelossa olevan akun määrästä ei voi tietää muuta kuin katsomalla kotelon LED-valoa.

Huomaa, että se edellyttää tilin rekisteröintiä True-palveluun, eikä asetusten tallentamista paikalliseen tallennustilaan näytä olevan mahdollista. Kuvittelen, että tämä on heidän tapansa testata ääniprofiilejaan, mutta tuntuu siltä, että True on lankeamassa pilvipalvelun trendiin ja haluaa säilyttää tietosi, mikä tässä tapauksessa ei mielestäni ole tarpeen. Älä käsitä minua väärin, käyttäisin ominaisuutta, mutta haluaisin mieluummin, että valmistaja ei pakottaisi minua tallentamaan tietojani heille, jotta voisin käyttää laitteen ominaisuutta, josta olen jo maksanut.

Kaiken kaikkiaan rakenne on vankka, ääni on selkeä ja melunvaimennus on hyvä; nämä ovat loistavia, jos haluat nauttia musiikista tasapainoisella äänellä, jossa on terävät korkeat, selkeät keskiäänet ja puhdas, vankka basso. Käyttökokemus on kuitenkin keskinkertainen.

Rating

B

Price

€259

BATTERY LIFE
86%
WATERPROOF
80%
SOUND QUALITY
82%
ANC/ENC LEVEL
80%
VALUE FOR MONEY
75%

8.1

4.2/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

Kosketusohjaimet ovat hienoja, mutta kuulokkeiden istuvuuden säätäminen puhelun aikana lopettaa puhelun lähes aina, jos kuulokkeiden koko pinta-ala on osa kosketusohjaimia. Jos puhelu katkeaa, koska kosketussäätimet ovat liian herkät, laite on hyödytön.

Tarvitset sovelluksen, jolla voit muodostaa niihin yhteyden, jotta voit muuttaa mitään asetuksia. Kun laitat kuulokkeet pois, kuulokkeet eivät kytkeydy automaattisesti viimeksi yhdistettyyn lähteeseen, etkä voi valita toista (pariliitettyä) lähdettä kuulokkeiden kosketusherkillä säätimillä. en pidä siitä, että minun on luotettava siihen, että lähteiden vaihtaminen edellyttää sovelluksen käyttämistä tai kuulokkeiden säilyttämistä laatikossa.

Bose on tehnyt hyvää työtä melunvaimennuksen ja äänenlaadun suhteen. Heillä on kuitenkin ilmeisesti vain vähän tietoa sovelluskehityksestä ja Bluetooth-hallinnasta. Se, että kuulokkeiden käyttäminen edellyttää mobiilisovellusta, on huonoa suunnittelua. Valitettavasti äänikokemuksen hyvät perinteet ovat lähes hyödyttömiä huonon ohjelmiston suorituskyvyn vuoksi. Kaiken kaikkiaan, vaikka kuulokkeiden äänenlaatu on hyvä, olen melko pettynyt yleiseen käyttökokemukseen.

TOP PICKS

1 st

Langattomat Nappikuulokkeet

NOW 50% OFF

Kaikkien testien jälkeen Auralu-kuulokkeet ovat parhaat aidot langattomat kuulokkeet. Olipa kyse objektiivisista tiedoista (äänenlaadun ennuste, joka perustuu taajuusvasteen käyrään) tai henkilökohtaisesta subjektiivisesta arviostani, tämä kuuloke on erittäin hyvä.

Akustiikkainsinöörinä, joka on ostanut ja kokeillut yli 200 korvanappia, mielestäni Auralu on erehtymätön valinta.

230,000+

How we rate?


This score is based on four key metrics – extensive testing, level of benefits, customer feedback and brand reputation. We set exceedingly high testing standards for our readers so you can have full confidence in our recommendations.

We are a free online resource that strives to offer helpful content and comparison features to our visitors. We accept advertising compensation from companies that appear on the site, which impacts the location and order in which brands (and/or their products) are presented, and also impacts the score that is assigned to it. Company listings on this page DO NOT imply endorsement. We do not feature all providers on the market. Except as expressly set forth in our Terms of Use, all representations and warranties regarding the information presented on this page are disclaimed. The information, including pricing, which appears on this site is subject to change at any time.