Dé Top 5 Beste Draadloze Oordopjes

Op zoek naar draadloze oordopjes Koop niet voordat u dit leest
Jayden

Jayden

Jayden is geboren in de jaren 90, houdt van allerlei elektronische producten, werkt sinds zijn afstuderen als IT-directeur in een groot bedrijf en houdt van buitensport

Noot Van De Auteur: Voordat we dit rapport publiceerden, was het ons doel om oordopjes met ruisonderdrukkingsfunctie te vinden die comfortabel waren om te dragen. Daarom hebben we 58 draadloze oordopjes van verschillende merken op de markt getest. Op basis van onze deskundige mening en talrijke consumentenrecensies hebben we de 5 beste draadloze oordopjes op basis van prestaties verzameld, gerangschikt aan het einde van dit artikel.

Met de populariteit van smartphones en draadloze netwerken

Wat is de magie van deze draadloze oordopjes die “een half menselijk orgaan” worden genoemd en die mensen zo geobsedeerd maakt?

Traditionele headsets moeten via draden op mobiele telefoons of andere audioapparaten worden aangesloten, terwijl Bluetooth-headsets draadloos kunnen worden aangesloten. Dit draadloze ontwerp geeft mensen ongetwijfeld meer vrijheid en gemak, zonder zich zorgen te hoeven maken over langdurige verstrikking, en zonder zich zorgen te hoeven maken dat de geluidskwaliteit van de lijn verslechtert als gevolg van externe interferentie.

In onze test maken we ons meer zorgen over de testsituatie van een ruisonderdrukkingsfunctie (ANC).

In feite is het technische principe van de ruisonderdrukkingsfunctie van draadloze oordopjes niet om de ruis direct als bij toverslag te laten verdwijnen, maar om het concept van “offset” te gebruiken om de externe ruis in de Bluetooth-oortelefoons op te nemen en geluidsgolven te genereren die tegengesteld zijn aan de ruis. , om externe ruis te elimineren.

Redenen Voor Oordopjes Met Anc

Het grootste voordeel van ruisonderdrukking is dat als je ruisonderdrukking in een rumoerige omgeving inschakelt, je de muziek niet heel hard hoeft aan te zetten en zelfs in rumoerige muziek gemakkelijk van muziek kunt genieten.

Actieve ruisonderdrukking richt zich op het elimineren van laagfrequente ruis en vormt een aanvulling op passieve ruisonderdrukking. Het controle-effect van laagfrequent geluid is opmerkelijk, waardoor laagfrequent geluid effectief kan worden geïsoleerd en tegelijkertijd de impact van lawaai op de gezondheid van mensen kan worden verminderd.

Adaptieve ANC-functie, deze is in feite afhankelijk van de relevante ANC-chip. Het werkt met het concept van aanpassing aan de omgeving, door middel van algoritmen om pickup-defecten te compenseren, met een betere geluidskwaliteit, een langere levensduur van de batterij en anti-lekfuncties

De laatste jaren kunnen veel oordopjes niet alleen muziek afspelen, maar beschikken ze ook over andere functies, zoals ingebouwde microfoons voor telefoongesprekken, ondersteuning voor stembesturing, enz., waardoor de gebruiksscenario’s van de gebruiker worden uitgebreid.

Maar we hebben ook veel problemen gevonden. Om de kosten te verlagen, gebruiken veel verkopers batterijen met een kleinere capaciteit en een kortere levensduur, wat resulteert in een slechte ervaring.

Als gevolg van het gebruik van Bluetooth-chips van lage kwaliteit of een onredelijk ontwerp, kan dit problemen veroorzaken, zoals frequente verbroken verbindingen of het vastlopen van het geluid.

Sommige Bluetooth-luidsprekers van lage kwaliteit kunnen risico’s met zich meebrengen, zoals oververhitting van de batterij en explosie als gevolg van slechte veiligheidsprestaties, wat verborgen gevaren met zich meebrengt voor de persoonlijke veiligheid van gebruikers.

Ik hoef niet te zeggen dat iedereen weet dat als je lange tijd ongeschikte oordopjes draagt, dit mechanische druk op de opening van de gehoorgang veroorzaakt en zelfs de gehoorgang beschadigt. daarom is het draagcomfort ook belangrijk.

Over het algemeen is het in deze gemengde markt niet eenvoudig om goede bluetooth oordopjes te kiezen.

Je Zou Moeten Zoeken

Ik heb de voordelen van de ANC-functie hierboven al genoemd, en de ENC-functie kan hier effectief 90% van het omgekeerde omgevingsgeluid onderdrukken, waardoor het omgevingsgeluid met maximaal 35 dB wordt verminderd, waardoor gamers vrijer kunnen communiceren, dus het is geschikt voor gebruikers met meer geavanceerde behoeften aan hoofdtelefoons.

Vooral buitenshuis, omdat hoge of lage temperaturen de levensduur van de batterij in beslag nemen. Over het algemeen geldt: hoe luider het volume, hoe sneller het batterijverbruik. Verschillende soorten muziek- of audiobestanden vereisen verschillende stroomvereisten.

Op basis van deze factoren, als je de hele dag wilt gebruiken. De gecombineerde batterijduur van de oplaadbox en oortelefoons moet minimaal 24 uur zijn om in aanmerking te komen

.

Goede slimme oordopjes moeten uitstekende audioprestaties bieden, inclusief hifi, helderheid en rijkdom, om een betere luisterervaring te bieden.

Draadloze oordopjes moeten compatibel zijn met verschillende apparaten, waaronder smartphones, computers, tablets, enz., om verschillende handelingen voor gebruikers te vergemakkelijken.

Slimme oordopjes moeten een stemherkenningsfunctie hebben en het volume kunnen aanpassen, muzieknummers kunnen wijzigen, oproepen kunnen beantwoorden en andere handelingen kunnen uitvoeren via stembediening, wat handig is voor gebruikers om te gebruiken.

Je Zou Moeten Vermijden

Het verschil tussen de verschillende versies van Bluetooth-headsets zit voornamelijk in drie aspecten: transmissiesnelheid, energieverbruik en transmissieafstand. Simpel gezegd: hoe hoger de Bluetooth-versie, hoe beter de gebruikerservaring. Bluetooth 4.2 en Bluetooth 5.0 komen momenteel bijvoorbeeld vaker voor op de markt. Vergeleken met Bluetooth 4.2 kan Bluetooth 5.0 tweemaal de datatransmissiesnelheid opleveren, de transmissieafstand vier keer vergroten en het verlies aan transmissie-efficiëntie verminderen. Dat wil zeggen dat er meer informatie kan worden doorgegeven aan andere compatibele apparaten zonder dat er daadwerkelijk een verbinding tot stand moet worden gebracht.

Over het algemeen raden we het gebruik van oordopjes aan met waterdichte prestaties boven IPX6-niveau. Deze norm hanteert gewoonlijk een sterke watersproeitest, dat wil zeggen dat het monster gedurende 3 minuten bestand is tegen de waternevel met een waterstroomsnelheid van 100 l/min. Het is gekwalificeerd en de IP-bescherming is de eerste. Een getal geeft het niveau van stofdichtheid en indringing door vreemde voorwerpen van elektronische producten aan. Hoe hoger het nummerniveau, hoe sterker het vermogen van stof- en waterdicht.

We zijn niet op zoek naar een duur artikel, en als je op zoek bent naar een echt goedkope optie, dan is dit artikel natuurlijk ook niets voor jou. Een passende prijs, oordopjes met uitstekende toonhoogte is ons doel in dit artikel

Als iemand die talloze oordopjes gebruikt, kon ik het niet laten om even uit te rekenen en erachter te komen dat de meeste modellen van de grote merken de prijs zelfs met 30% verhogen, alleen al vanwege de merknaam zelf.

Ik kan met zekerheid zeggen dat ik nog nooit in de val van Bluetooth-oordopjes ben gevallen! Als je net als ik van het buitenleven houdt en verlangt naar comfortabele oordopjes, dan kun je me volledig vertrouwen als ik de top vijf van beste Bluetooth-oordopjes onthul.

We evalueren op basis van de volgende criteria

ANC/ENC-test

Comfortabel dragen

Batterijduur

Waterbestendig

Geluidskwaliteit en toonhoogte

Materiaal

Technologieniveau voor ruisonderdrukking

PricePrijs

De 5 Beste Draadloze Oordopjes

De afgelopen zes maanden hebben we ruim 58 verschillende draadloze oordopjes getest. Dit zijn de top 5 modellen op basis van de beoordeling van onze experts en gebruikersrecensies:

Rating

A+

Price

€109

BATTERIJDUUR
97%
WATERBESTENDIG
92%
GELUIDSKWALITEIT
90%
ANC/ENC-NIVEAU
96%
WAAR VOOR JE GELD
98%

9.7

4.7/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

In onze praktijktest vroegen we willekeurig geselecteerde testers naar hun gebruikerservaring. De oordopjes bleken een duidelijke favoriet vanwege hun luxueuze uiterlijk en handige ruisonderdrukkingsfuncties. De audiokwaliteit is beter dan bij andere apparaten, met goed omgevingsgeluid en een lange batterijduur.

Kenmerken: We ontdekten dat het gebruik maakt van hybride ruisonderdrukkingstechnologie met een maximale ruisonderdrukkingsdiepte van 40 dB. Het heeft 6 microfoonoproepen + ENC-technologie voor omgevingsruisonderdrukking + 45 km/u. Sterke anti-windruis kan niet alleen menselijke stemmen nauwkeurig opvangen en ruis verminderen, maar ook heldere oproepen bij harde wind.

Tegelijkertijd gaat het gepaard met een transparante modus die aandacht kan besteden aan de omgeving zonder de koptelefoon af te zetten. De ingebouwde 12 mm driverunit zorgt voor een uitstekende muziekervaring.

Comfortabel om te dragen: Het dragen is afhankelijk van het holteontwerp, het gewicht, de stabiliteit enz. van de oordopjes. De structuur van dit oordopje is geminiaturiseerd, misschien om ervoor te zorgen dat het zonder enige stress kan worden gedragen. Het is gebleken dat het volume 30% kleiner is dan dat van normale oortelefoons, zwelling van de oren en ongemak veroorzaakt door het dragen elimineert en niet gemakkelijk valt.

Materiaal: deze oortelefoon is gemaakt van een huidvriendelijke antibacteriële coating, die comfortabel en veilig is voor langdurig dragen.

Batterij: Er werden extra punten toegekend voor de bijzonder krachtige batterij. Zelfs bij veelvuldig gebruik toonde de test een bijzonder lange looptijd. De batterij heeft niet alleen een bijzonder hoge opslagcapaciteit, maar was ook verrassend snel op te laden. Gemiddeld hadden onze testers minder dan 30 minuten nodig om de batterij volledig op te laden. De sterke batterijduur komt overeen met de beschrijving op de advertentiepagina.

Servicebelofte: De fabrikant heeft uiteraard veel vertrouwen in zijn product. Daarom adverteert hij openlijk met zijn geld-terug-garantie. En gedurende de hele aankoopperiode hield de klantenservice contact met mij en probeerde al mijn vragen te beantwoorden, bedankt Justin. Uiteraard hebben wij een gebruikte Auralu na 15 dagen gecontroleerd en teruggestuurd. Drie dagen na ontvangst van de goederen werd de totaalprijs zonder problemen terugbetaald.

Defect: Soms verkopen ze te snel en kan er sprake zijn van een uitverkochte situatie.

Rating

A-

Price

€ 239

BATTERIJDUUR
93%
WATERBESTENDIG
90%
GELUIDSKWALITEIT
93%
ANC/ENC-NIVEAU
91%
WAAR VOOR JE GELD
90%

9.3

4.4/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

Als recensieblogger ga ik eerlijk zeggen dat de Apple AirPods Pro een aantal teleurstellende tekortkomingen hebben. Ten eerste zijn ze duur. Vergeleken met andere merken draadloze oortelefoons is de prijs van AirPods Pro veel hoger, wat voor sommige consumenten een probleem kan zijn dat niet kan worden genegeerd.

Ten tweede: hoewel de actieve ruisonderdrukking van de AirPods Pro in de meeste situaties goed werkt, kan deze in bepaalde omgevingen enkele problemen veroorzaken. Bij sterke wind of andere extreme geluidsomstandigheden kan het ruisonderdrukkingseffect bijvoorbeeld tot op zekere hoogte worden beïnvloed, waardoor gebruikers niet ten volle kunnen genieten van de stille muziekervaring.

Bovendien is de batterijduur van de AirPods Pro niet optimaal. Hoewel ze tot 4,5 uur ononderbroken speeltijd kunnen leveren, is dat cijfer niet te hoog vergeleken met andere concurrenten. Voor gebruikers die de headset vaak gebruiken, moet deze mogelijk regelmatig worden opgeladen, wat voor enig ongemak kan zorgen.

Ten slotte is het ontwerp van de AirPods Pro, hoewel stijlvol, voor sommigen misschien niet de juiste keuze. Elke headset wordt geleverd met siliconen oordopjes, maar niet ieders oorvorm past er perfect in. Dit kan ongemak veroorzaken bij het dragen of de oordopjes kunnen gemakkelijk losgemaakt worden, wat de geluidskwaliteit en het ruisonderdrukkende effect beïnvloedt.
Hoewel de Apple AirPods Pro in veel opzichten goed presteren, zijn de nadelen van de hoge prijs, de beperkte ruisonderdrukking in extreme omgevingen, de slechte batterijduur en de draagbaarheid die mogelijk niet voor iedereen geschikt is, nog steeds het overwegen waard.

Rating

B+

Price

€189

BATTERIJDUUR
85%
WATERBESTENDIG
87%
GELUIDSKWALITEIT
84%
ANC/ENC-NIVEAU
93%
WAAR VOOR JE GELD
85%

8.7

4.2/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

Ik gebruik de Fit Pro de laatste tijd en heb ontdekt dat de fysieke zijknoppen op de Fit Pro heel goed werken tijdens het dragen van de hoed. Als u van plan bent de oordopjes onder een hoed of capuchon te gebruiken, geeft de Fit Pro u het voordeel dat u nog steeds een volledige en gemakkelijke afspeel-/pauzebediening hebt met de zijknoppen terwijl u zich buiten de hoed bevindt.

De ANC- en Transparantiemodi zijn merkbaar slechter. Windgeruis met ANC (Almost Enhanced) is extreem. De transparantiemodus biedt niet het natuurlijke omgevingsgeluid van AirPods. De geluidskwaliteit klinkt goedkoper vanwege de constructiematerialen. Ik heb de recensies niet gelezen waarin andere mensen dit hebben opgemerkt, dus misschien ligt het aan mij. De enige manier waarop ik het kan bedenken is dat de Beats van zachter plastic zijn gemaakt, terwijl de AirPods van harder materiaal zijn, wat de geluidskwaliteit beïnvloedt met ANC en transparantie.

De vleugeltips zijn te stijf en veroorzaken pijn en ongemak na 10 minuten gebruik. Ik heb alle oordopjes geprobeerd en het ging prima. Dit probleem wordt niet verholpen door andere oordopjes, ze zijn te ongemakkelijk. Als je grote oren hebt, is dit ook geen probleem. Ook stoppen ze willekeurig met spelen, zoals het verbreken van de verbinding met Bluetooth, maar de verbinding wordt niet daadwerkelijk verbroken, alsof het klikken op de knop kortsluiting veroorzaakt waardoor het herhaaldelijk wordt gepauzeerd? Ik weet niet zeker of het die ene is of een ontwerpfout die ze allemaal treft, maar ik word er gek van. Nog een raar ding: de audio stopte zonder reden. Een paar keer gebeurd. Mijn iPhone laat zien dat de audio nog steeds wordt afgespeeld, maar er is geen geluid. Ik kan pauzeren en opnieuw opstarten en het geluid komt terug. Ik weet niet wat dat is.

Over het algemeen heb ik het gevoel dat de technologie de goede kant op gaat, maar dat er meer tijd moet worden besteed aan pasvorm en comfort voordat het vreemde probleem met de ophanging wordt aangepakt.

Rating

B

Price

€179

BATTERIJDUUR
85%
WATERBESTENDIG
89%
GELUIDSKWALITEIT
81%
ANC/ENC-NIVEAU
81%
WAAR VOOR JE GELD
81%

8.3

4.2/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

Als de buitenwind sterk is en tijdens het rijden, als de ruisonderdrukkingsmodus is ingeschakeld, zullen de oortelefoons worden gestoord door het windgeruis. De anti-windruismodus van MTW3 moet handmatig in de app worden geschakeld en kan niet via aanraking worden geschakeld, wat een beetje spijtig is voor degenen die vaak rijden.

De app is slecht, laten we zeggen dat je twee verschillende telefoons hebt en de app op beide wilt installeren, zodat je toegang hebt tot het menu om de EQ-instellingen te wijzigen, of ANC of transparantie in of uit te schakelen, maar dat lukt niet. De app kan op 2 telefoons geïnstalleerd worden, maar het toestel verschijnt slechts op 1 telefoon. Als u tussen apparaten wilt wisselen, kunt u dit alleen via de app doen. Open de app, selecteer het apparaat, selecteer vervolgens Verbinden en selecteer vervolgens het apparaat waarmee u verbinding wilt maken. Dit wordt een grote ergernis als het meer dan 30 seconden duurt om elk submenu te openen. Het batterijpercentage wordt weergegeven op de telefoon; Er is echter geen manier om te bepalen hoeveel batterij er nog in de behuizing zit, behalve door naar het LED-lampje op de behuizing te kijken.

Houd er rekening mee dat u zich hiervoor moet aanmelden voor een account bij True, en dat er geen optie lijkt te zijn om deze voorkeuren in de lokale opslag op te slaan. Ik kan me voorstellen dat het hun manier is om een testbed te hebben om hun audioprofielen te perfectioneren, maar het voelt alsof True valt voor de cloudtrend om je informatie te willen bewaren, wat in dit geval volgens mij niet nodig is. Begrijp me niet verkeerd, ik zou de functie gebruiken, maar ik heb liever dat de fabrikant me niet dwingt mijn gegevens bij hen op te slaan om een functie te gebruiken van een apparaat waarvoor ik al heb betaald.

Al met al is de bouw solide, het geluid is helder en de ruisonderdrukking is goed; deze zijn geweldig als je wilt genieten van muziek met een goed gebalanceerd geluid met heldere hoge tonen, heldere middentonen en zuivere, stevige bassen. De gebruikerservaring is echter gemiddeld.

Rating

B

Price

€259

BATTERIJDUUR
86%
WATERBESTENDIG
80%
GELUIDSKWALITEIT
82%
ANC/ENC-NIVEAU
80%
WAAR VOOR JE GELD
75%

8.1

4.2/5

TOTAL RESULT

PROS

CONS

Aanraakbediening is geweldig, maar het aanpassen van de in-ear-pasvorm tijdens een gesprek zal vrijwel altijd het gesprek beëindigen als het hele oppervlak van de headset deel uitmaakt van de aanraakbediening. Als een oproep wegvalt omdat de aanraakbediening te gevoelig is, is het apparaat onbruikbaar.

Je hebt de app nodig om verbinding te maken en eventuele instellingen te wijzigen. Wanneer je de oordopjes opbergt, maken de oordopjes niet automatisch verbinding met de laatst aangesloten bron en kun je met de aanraakgevoelige bediening op de oordopjes geen andere (gekoppelde) bron selecteren. Ik hou er niet van om afhankelijk te zijn van een app of laat de oordopjes in de doos zitten om van bron te wisselen.

Bose heeft goed werk verricht op het gebied van ruisonderdrukking en geluidskwaliteit. Ze hebben echter blijkbaar weinig kennis van applicatieontwikkeling en Bluetooth-beheer. Het vereisen van een mobiele app om toegang te krijgen tot de headset is een slecht ontwerp. Helaas worden de goede tradities van de audio-ervaring vrijwel nutteloos gemaakt door slechte softwareprestaties. Hoewel de geluidskwaliteit van de oordopjes goed is, ben ik over het algemeen nogal teleurgesteld over de algehele gebruikerservaring.

TOP KEUZES

1 st

ANC&ENC Earbuds

NOW 50% OFF

Na alle tests zijn Auralu-oordopjes de beste echte draadloze oordopjes. Of het nu gaat om objectieve gegevens (voorspelling van de geluidskwaliteitsscore op basis van de frequentieresponscurve) of mijn persoonlijke subjectieve evaluatie, dit oordopje presteert zeer goed.

Als akoestisch ingenieur die meer dan 200 oordopjes heeft gekocht en geprobeerd, denk ik dat Auralu een onmiskenbare keuze is.

230,000+

How we rate?


This score is based on four key metrics – extensive testing, level of benefits, customer feedback and brand reputation. We set exceedingly high testing standards for our readers so you can have full confidence in our recommendations.

We are a free online resource that strives to offer helpful content and comparison features to our visitors. We accept advertising compensation from companies that appear on the site, which impacts the location and order in which brands (and/or their products) are presented, and also impacts the score that is assigned to it. Company listings on this page DO NOT imply endorsement. We do not feature all providers on the market. Except as expressly set forth in our Terms of Use, all representations and warranties regarding the information presented on this page are disclaimed. The information, including pricing, which appears on this site is subject to change at any time.